Dobrý den, mám takový zvláštní problém. Jedná se o Felicii 1.3 Mpi, rok 2000. Po couvání s natočenými koly v plném rejdu do leva. Když se pak rozjíždím do předu srovnávám kola dojde v levém kole k takovému tupému lupnutí, jde to cítit i ve volantu. Potom už je klid, při jízdě pak už nic nelupe. Zkouušel jsem kroužit po parkovišti v plnem rejdu na obě strany a nic. Pak sem zkusil zase zacouvat jak jsem psal výše. Po rozjetí dopředu a asi 10 metrech kdy jsem stáčel volant doprava zase to lupnutí. Může se jednat o něco vážnějšího. Chystáme se na delší výlet tak mám obavy.... Díky
25.8.13, 11:05
Reklama
Reklama
slovacek.milos
Mistr mechanik
Re: Lupnutí v levém kole
asi homokyneický kloub v levém kole
při delší jízdě se pak začne zadírat krotit ti s volantem a když to dobře dopadne skončíš v příkopě pak na odtahovce
25.8.13, 11:16
gokralik
Leda prd. Homokineťák dává o sobě vědět většinou dlouho dopředu. Chroupáním při jízdě do zatáčky atd. Není utržený některý silentblok motoru?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků