|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Vodičove dvere elektrika fabka 1,9
Autor |
Zpráva |
skoda
|
Vodičove dvere elektrika fabka 1,9
Zdravím vás,dva dni mi striedavo blbne v dverách červené svetlo prinich otvorení a na prístrojovke mi nesignalizuje otvorenie dverí,pravá strana spolujazdec,funguje,kde je problém ? Ináč mám dohodnutú opravu,hocikedy,aj za jazdy mi zamkína dvere,má to súvis ? Spínač dverí-ich otvorenie,je kde ? Ďakujem za odpoveď.
_________________ Felícia 1,3
|
4.2.14, 15:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: Vodičove dvere elektrika fabka 1,9
spínač otevření je přímo v zámku a asi bude v háji dalším problémem bejvaj studené spoje v samotným zámku http://www.skoda-club.net/forum-tema/mi ... avie-11343 je to stejný jak u okty ještě bych prohlídnul kabeláž mezi dveřma v průchodce a skouknul konektor ŘJ oken ve dveřích řidiče fabku zámku máš dobrou vrací se sama do výchozí pozice??
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
4.2.14, 16:01 |
|
|
skoda
|
Bol som pozrieť v aute,teraz svieti svetlo vo dverách a signalizuje na prístrojovke otvorené dvere,a keď odomknem dvere kľúčom,ostane v tej polohe,v ľavo,nevráti sa naspeť.
_________________ Felícia 1,3
|
4.2.14, 20:29 |
|
|
p.s.
|
tak máš problém s fabkou vyndat a kouknout jestli neni jen zatuhlá pokud bude rozlámaná dělaj se opravný sady nebo holt jinou
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
5.2.14, 15:10 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|