Konecne jsem to rozlouskl, celou dobu jsem zkousel ridicovu sedacku a z nejakeho neznameho duvodu tam chybela decka na zada takze tam nebyl uzavreny okruh takze uz vim jak to zapojit jen nevim jak zajistit to aby decka hrala stejnomerne treba na 40 stupnu nebo tak at hreje ale nespali se - bez RJ
23.2.14, 09:54
21lucas
Ignorant pravidel
Re: vyhřívané sedačky octavia II
elektronek by to vyresil par obvodama, jakmile stoupne teplota termistor by RJ decky odpojil
je zde myslim dost umelcu co by to zvladli zapojit nebo sehnat RJ
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
23.2.14, 10:03
hardb
Junior TW team, Tydýt
Re: vyhřívané sedačky octavia II
jo, takhle to fungovalo originál, jen je problém v tom že ani jedno teplotní čidlo zdřejmě nefunguje - jak odpor tak okruh jsem tam nenašel
na tom druhym foru to taky řešili a jako náhradu tam doporučovaly tohle http://www.gme.cz/b57164k0103k-p118-010 - takže kdyby se nějak šikovně šoupl pod tu dečku třeba by to taky mohlo nějak fungovat ale asi jen z tou RJ
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 50 návštevníků