Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Co jiného by to znamenalo? Kdybych jí to tam donesl, tak mi řekne, že to nebylo odborně namontované. Tím jsou ze hry.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
28.7.14, 11:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
venca.m
|
Re: vika
Už to nemám v živé paměti, ale pokud vím, nemůžou po tobě chtít úplatnou montáž, odbornou montáž si můžeš provést sám, pokud ji provedeš správně. Oni musí prokázat, že nebyla provedená správně, a pak je jedno jestli ji provedl odborník.
Dále ten doklad, ať už o montáži v servisu nebo svépomocí, si můžeš napsat sám ve formě čestného prohlášení. Žádný oficiální (jako zákonem předepsaný) formulář neexistuje, a pokud nějaký dodavatel nebo prodejce něco takového má, tak je to jen návrh jak to může vypadat, a tvé prohlášení nesmí odmítnout, pokud neprokáže že je lživé.
Dále je dobré mít na paměti, že veškeré tvé práva a povinosti popisuje občanský zákoník a zákon o ochraně spotřebitele, nějaký reklamační řád nemá žádnou právní váhu, a to ani pokud jsi někde podepsal že s ním souhlasíš.
PS, nevím odkud jsi, ale pochybuji o tom že máš ve svém okolí pouze jeden obchod. Já doporučuji nakupovat v solidních obchodech, kde nemusíš kvůli každé reklamaci volat ČOI, a protože se nerad hádám s lidma a nerad pořád dokola opravuji to samé, tak se snažím vybírat mezi kvalitními výrobci...
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
28.7.14, 11:35 |
|
|
gokralik
|
Jo, tohle by dávalo smysl. Každopádně se už těm šmejdským značkám vyhýbám, takže se mi snad nestane, že bych chtěl někdy něco reklamovat.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
28.7.14, 12:13 |
|
|
fatal
rejpal
|
Gokraliku, řekl sis o to.
|
28.7.14, 12:18 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re:
gokralik píše: Co jiného by to znamenalo? Kdybych jí to tam donesl, tak mi řekne, že to nebylo odborně namontované. Tím jsou ze hry. jsou povinný díl přijmout do reklamace a vest reklamační protokol kde se můžou vyjádřit že jsi neodborně namontoval, pak můžeš vzít soudního znalce kterej potvrdí vadu dílu a oni jsou povinný ti ho proplatit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.7.14, 14:07 |
|
|
darklord
|
Vam to v tych hlavach uz od tepla uplne prepina nie, sadro? Proste nebudem setrit tam kde sa setrit nema, a nebudem mat tieto problemy. VIKA = nekupovat. Fertig.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
28.7.14, 14:13 |
|
|
Jarda S.
|
já mam radši starline než viku v kelly nedělaji problémy s reklamací ...
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.7.14, 14:15 |
|
|
Jarda S.
|
btw ted sem reklamoval vůně California scents tři ze čtyř nevoněli skoro vůbec v pohodě vyreklamováni
|
28.7.14, 14:16 |
|
|
varok
|
U nás v Kelly taky většinou nedělají vůbec problémy a jednání super, i když jsem zatím reklamoval jen jednou. Už tam chodím raději než do nějakého Elmotu, kde mají 75% věcí jen VIKA, AQ apod. bláto. Nebo hledám po netu a kupuji už taky raději nějakou osvědčenou kvalitu, nebo lépe origo díly, i když těch už je málo. Reklamovat leze vždycky, ale jak jsem psal, tak u nás v Elmotu už nechtějí dokonce ani vracet peníze, že jim to asi majitel zakázal. Říkali šéf, nevím jestli majitel. Tak vám to vymění za jiný kus, ale stejný šunt, takže nic.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
28.7.14, 14:38 |
|
|
venca.m
|
A to máš třeba měsíc auto na zvedáku než ti vyreklamují tlumič?
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
29.7.14, 06:20 |
|
|
varok
|
Jestli to bylo na mě, tak v tomhle zatím zkušenost nemám. Zatím jsem reklamoval naštěstí jen věci, které jsou drobnosti a lze se bez nich obejít.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
29.7.14, 14:58 |
|
|
Jarda S.
|
tak první špatná zkušennost se starline, zadní brzdový hadice jsou asi o 5 cm delší
|
4.10.14, 14:10 |
|
|
michalkatka
|
čo na tom? cól sem, cól tam
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.10.14, 14:31 |
|
|
škodovka
karosář
|
S delšíma si poradíš, prostě někde uděláš vlnku, ale představ si toho chudáka, kterému bude těch tvých 5cm chybět
_________________ škoda 105S (Blanka)1984 438 000km-kdykoliv kamkoliv... škoda 125L (Bobiš)1988 70 000km-přepych a pohodlí škoda 100L (Šmoulinka)1974 204 000km-tradice a jistota škoda 110R 1977 152tk škoda felicia 1.3MPi 255tk+1.3 MPi Kombi LPG 444tk OctaviaII 1,9tdi 462tk
|
4.10.14, 14:35 |
|
|
Jarda S.
|
je to v nápravě takže se budou dotýkat a mohli by se po nějakých pár letech prodřít ale zase to nejsou čínský šmejdy ale Semperit hadice
|
5.10.14, 07:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|