Autor |
Zpráva |
MICHAL50
|
Re: Vikä - kvalita z Číny?
No já když jsem měnil všechny brzdy na fanoušovi tak je pravda že jsem koupil viku ale měnil jsem destičky+kotouče+ pakny už to tam mám cca půl roku a pořád jeto jako nové. Ale je pravdou že zaměsíc najezdím tak okolo 50 km tak že si myslím že by to mochlo něco vydržet...
|
31.10.14, 02:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Já měl Viku brzdy dané od předchozí majitelky, vypadaly taky jako nové, ale musel jsem to vyměnit, byly zvlněné kotouče a jsem si jist, že já jsem je nezkonil nějakým průjezdem kaluže atd...
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
31.10.14, 19:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mi se ted nejvíc líbí starline a icer desky, zatím jeden řidič si stěžoval u jupmru že přes buchlovské hory smrděli
|
2.11.14, 12:38 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Poměrně levná alternativa, někdy zkusíme, když to pochvaluješ...
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
3.11.14, 18:14 |
|
|
CROWACK
|
U Miloše je všude rovina, autem se jezdí ráno do obchoda a odpoledne do vinohradu, to pak starline v pohodě vydrží. Já je jednou komusi měnil, šly do popelnice protože se odlepily od plechů (felicia)
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
3.11.14, 18:20 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
A Miloš by ti odpověděl -reklamoval jsi, kde,kdy, telefonní číslo
|
3.11.14, 18:23 |
|
|
CROWACK
|
Já to nekupoval, ani nemontoval, byl jsem jen požádán, abych to vetknul do popelnice, a místo toho namontoval ferodo. Co se s tím dělo před tím ani po tom, moc nevím, ale zátěž bych moc neřekl, starší pán... ale auto mělo tažný (felda krátká). Je to tak rok.
|
3.11.14, 18:28 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
CROWACK píše: U Miloše je všude rovina, autem se jezdí ráno do obchoda a odpoledne do vinohradu, to pak starline v pohodě vydrží. Já je jednou komusi měnil, šly do popelnice protože se odlepily od plechů (felicia) já ti nevim, sám je mam a drtim je už přes 20k km a jsou v půlce a to je doslova tavi, 170-> 70 a podobný prasárny
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.11.14, 20:20 |
|
|
CROWACK
|
Však proti tomu nic nemám, jen popisuji svoji osobní zkušenost. Jak jsem podpotknul v dalším příspěvku, nemám představu, co se s nima dělo. Opálený nebyly a kotouče modrý taky ne, pístek sem zatlačil v pohodě, v čepech to taky chodilo normálně. Jestli se to děje pár kusům z milionu, nebo nějakému sygnifikantnějšímu vzorku to nevím.
|
3.11.14, 20:24 |
|
|
MICHAL50
|
slovacek.milos píše: mi se ted nejvíc líbí starline a icer desky, zatím jeden řidič si stěžoval u jupmru že přes buchlovské hory smrděli Já jsem jednou měl Renault 19 Chamade a měl jsem vysipaný přední ložiska v kolech tak jsem je koupil od Starline a vydrželi přesně 3000 km Tak jsem si říkal nějaká vada materiálu tak jsem je koupil znova Starline a zase 3000 km a odešli. A to jsem si to nechal měnit v servisu...
|
4.11.14, 13:45 |
|
|
michalkatka
|
mne sa aj Feroda tie lepšie jedna odlepila od plechu a stále že čo to hrkoce
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
5.11.14, 12:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
MICHAL50 píše: slovacek.milos píše: mi se ted nejvíc líbí starline a icer desky, zatím jeden řidič si stěžoval u jupmru že přes buchlovské hory smrděli Já jsem jednou měl Renault 19 Chamade a měl jsem vysipaný přední ložiska v kolech tak jsem je koupil od Starline a vydrželi přesně 3000 km Tak jsem si říkal nějaká vada materiálu tak jsem je koupil znova Starline a zase 3000 km a odešli. A to jsem si to nechal měnit v servisu... ložiska od starline nevydrží, to je zbytečná práce, fachčí tak na fáčku jak kdy, ale umí i překvapit objednal jem si před pár lety starline na fábku co se prodávala no majitel nechtěl dát prachy a bylo tam ložo skf
|
5.11.14, 18:09 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mám jedno ložo na fáčko tak jsem koukl a je tam napsíno starline přední, zítra ho montuji jedné socce, ale to je přeci jedno kdo v tom líta a lože se pos.... napíšeš reklamák vráti prachy a připíšeš že chceš i peníze za práci, majitel připlatí za dražší a je to, nebbo ložo vydrží do dokladu o ekolikvidaci příští rok to vypadá tak že borec přijede s žádostí o stk a pak dojede drapák z kovošrotu, že chtějí prej těžce zpřísnit, no takových bubáků jsem zažil
|
5.11.14, 18:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|