Autor |
Zpráva |
gamer0495
|
blbne elektrika
Ahoj mám takovej problém. Mam Felicii pickup 1,6 benzin. Auto sem dával do lakovny tak sem ho kompletne od strojil. Když sem ho dal dohromaddohromady začala blbnout elektrika. Na nulou polohu klice (když se tam dá strčit ) se začíná tlakovat motor. Blinkry blikaj jako o závod, nefunguje větrání. Když chci nastartovat tak se akorát vysune pastorek a Tim to konci. Nevíte co s Tim?
|
3.12.14, 20:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: blbne elektrika
no tak asi musíš jít po drátech, a zjistit, co jsi blbě zapojil, jak myslíš, že se na tohle dá přijít od monitoru? Vem multimetr, schéma, a jeď... Spínačku jsi odpojoval taky?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
4.12.14, 00:14 |
|
|
p.s.
|
že by špatně zapojená spínačka
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
4.12.14, 11:23 |
|
|
gamer0495
|
no spínačka mě napadla ale nešahal sem na ní. hold pujdu po kabelech a když nic tak zkusim novou spínačku no
|
4.12.14, 13:57 |
|
|
kwiko
|
zle zapojena spinacka, ukostrenie motora, starter zlty drotik atd. nevypina ti rele x
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
2.1.15, 08:36 |
|
|
varok
|
Viděl bych to na špatnou, nebo vůbec nezapojenou kostru. Jestli se neodpojovala spínačka, může to bát někde špatně zapojeno posléze, né přímo na spínačce. Ale taky se mi zdá, jako by byly prohozené dráty na spínačce.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.1.15, 13:14 |
|
|
d.janalik
|
Dobry den,prosim muze mi nekdo poradit ,mam skodu fabii 1.4 MPI a nejak mi zlobi elektrika,motorove je to zrejme v poradku ale co se tyka dveri a osvetleni ,kdyz dam do pojistek cervenou pojistku (10) na osvetleni kabiny soucasne s osvetlenim mi jede ventilator,kdyz ho zapnu a posunu na treti stupen vetrani pojistka praskne ,nicmene ventilator po nastartovani normalne funguje a osvetleni kabiny taky(musi bezet motor),pri normalni teplote (leto,podzim) mi nejdou kufrove dvere,ale .....(zima ,jaro) ,teda kdyz mrzne tak mi ty kufrove dvere jdou,mohl by mi nekdo prosim poradit,opravdu uz nevim co s tim mam delat..................... Moc dekuji za Vase odpovedi
|
3.1.15, 15:21 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
hodit ze skaly a koupit jinou mam tucha ze je po tezke havarii a nekde se to proste jeblo
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
3.1.15, 16:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
lucas to je co za silvestr ventilátor topení nemá desítku ale 25 A pojistku tam je probl=ém desítka to neutáhne
|
3.1.15, 17:56 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
a proc mu ten ventilator jede se stropnim osvetlenim ??
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
3.1.15, 17:59 |
|
|
d.janalik
|
Dekuji za odpoved,ano pojistka ventilatoru to neni ale ventilator normalne funguje ,ale psal jsem ze kdyz dam pojistku na osvetleni a klic neni v zapalovani tak jede ventilator a nevim proc a nechapu,kdyz jsme dali skousecku se zarovkou misto pojistky (10) a ventilator byl na nule tak ta zarovka byla ja uhlik na ctvrtem stupni byla ja halogen,vim ze ventilator ma nejakou odchylku proudu ale proc v pojistce vnitrniho osvetleni
|
3.1.15, 21:56 |
|
|
Lamač
|
Zelenina v kabeláži?
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
3.1.15, 22:37 |
|
|
d.janalik
|
zapomel jsem dodat ,kdyz mam auto nastartovane tak vse funguje jak osvetleni ve voze i kdyz tam neni pojistka na osvetleni (10) tak ventilator,prosim poradi mi nekdo,dekuji
|
4.1.15, 19:45 |
|
|
kwiko
|
tak to este raz popis poriadne a asi budeme mudrejsi.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
4.1.15, 20:03 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
zvednout zadek od pocitace vzit do ruky skousecku a zacit hledat nidko nema kristalovou kouli aby ti rekl ze zlutej kabel ten a ten je poskozenej
kwiko ma skrat mezi kabinovym ventialtorem a stropnim osvetelnim
strci 10A pojistku osvetleni do pojistek rozjede se i ventilator - jakmile mu vyhuli na plnej vykon pojistka prasken protoze to neudrzi kdyz ji tam nema nastartuje a zapne ventilator jdou mu proudy i do stropniho osvetleni
|
4.1.15, 20:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|