Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 14:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 felicia 1,9 D lidi jsou fakt hovada 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: felicia 1,9 D lidi jsou fakt hovada
Nebo něco z jiného soudku. Jeden známý ve firmě kde jsem dělal byl na karosařinu taky dost šikovný. Vyvařil auto a vytmelil, plus plnič. Prostě příprava na lak, jak se říká. Zavezl to lakýrovi. A ten si vzal pálku jak prase. Ten známý se divi co je to za sumu. lakýrník se vymlouval, že to bylo všechno na hovínko, že musel sundat plnič i všechen tmel, znovu vytmelit, obrousit a znovu plnič. Přitom ten známý uměl a měl to připravené pěkně. Takže to je Miloši v podstatě to samé co píšeš ty. Aby ty hovada někdy zarobily, tak to někdy tak říkají a nemáš důkazy, jestli to opravdu všechno dělali nanovo. Klidně to může nechat tak jak to uděláš ty, nalakují a řeknou ti, že to dělali celé znovu.

25.5.15, 13:39
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

já touto nemocí netrpím, udělám auto zavezu lakošovi odsouhlasí řekne cenu a zdar, to co píšeš je tak trochu nevím od kytu a plniče je lakoš ne karosář,

co píšeš se mi v životě stalo, že jsem něco koupil ve stavu jak píšeš a lakoš to musel předělat

ono jsou různé technologie které prostě fahčí nebo nefachčí, pokud to dělá odborník který ví a skurvil spoustu věcí je to v pořádku

25.5.15, 19:34
Vývojář

Pokud lakyrovi přijede auto v noname plnici a barva mu krabati /napr./,tak mu pak nic jiného nezbývá,než to předělat... :?

Peugeot 106 1.1 '02
Fáčko 136L '89 Bělouš
Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka
Š Felda 1.3 MPI Combi '97
Fáčko 1.3 Lxi '93
Š 120 LS '78 Beruška

25.5.15, 21:19

Příspěvek 
Tak tak... jen ať si lakýrník udělá vše sám. Aspoň se pak nemůže vymlouvat na špatný podklad.

26.5.15, 07:37

No tohle chlapi chápu a pokud něco dělám pro lakoše, tak maximálně vytmelím, obrousím. Lakýra si to kdyžtak dotmelí na hotovo, popř. jen dobrousí, jestli to mám pěkné a nastříká plnič, potom vrchní lak. Někdy ale my garážníci opravujeme auta tím stylem, že jsme domluveni s lakýrou, že mu to nachystáme na hotovo i do plniče a že on nastříká jen lak. V tom případě to vyjde na pár korun a výsledek na profi úrovni, tedy pokud se to neodflákne při přípravě. Ten garážsoused zná jednoho profi lakýrníka, který má ale lakovnu, no takovou maličkou neznačkovou.
Toho Pick Upa ale lakoval předtím někdo jiný.
Tím jsem ale nechtěl do nikoho rýt, jen jsem chtěl ukázat, že jsou i profíci, kteří se nestydí si vzít docela velké prachy za opravu a přitom výsledek hrůza.
A co píše Miloš taky nechápu. Tak buď mu někdo přiveze auto, že to má poopravovat on, co se karosařiny týče, tmel a lak už je otázka tedy lakýrníka jak Miloš píše. Tak proč se lakýra motá do té vysoké karosářské?
To mu může být u p...e že třeba nesedí spáry apod. ne?

26.5.15, 14:50
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2