|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Felicia BMM - nejde napětí k trysce
Autor |
Zpráva |
Stinovlas
|
Felicia BMM - nejde napětí k trysce
Zdravím, tak jsem po letech zase tu.
Dostala se ke mě Felda 1.3 BMM. Vystřelená mrazovka pod ventilovým víkem, voda všude kde být nemá. Odstraněno. Údajně už delší dobu přetrvával problém se startováním teplýho motoru a poslední dobou se zhoršoval. Já osobně jsem s tím autem zajel do dílny, kde jsem vyčistil motor, přetěsnil, blabla. Teď nechce chytit. Nejde napětí na trysku ve vstřikovací hlavě (někde jsem to našel jako regulátor tlaku, mě to přijde spíš jako vstřik).
Po sepnutí klíčku se kontrolní svítilna na dvou ze čtyř vodičů krátce rozsvítí (ne ale po dobu běhu čerpadla, skutečně jen blikne), při startování se žádný nerozsvítí. Bliknutí nestačí ani na to, aby na klapku vstříklo palivo. Tryska při přímém napájení cvaká a jehla dole se pohybuje. Pojistky jsou OK.
Co mám sakra hledat? Mám podezření na ŘJ, půjčil jsem si náhradní, ale je jiná. Asi 43/50kW nebo co já vím.
Díky za rady.
|
5.8.15, 19:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Re: Felicia BMM - nejde napětí k trysce
Regulator tlaku je soucasti vstrikovaci jednotky jak lidi radi rikaji 'karbec' a vstrik je proste to,z ceho jde kuzel paliva.Jiskra ti jde???
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
5.8.15, 21:28 |
|
|
michalkatka
|
Re: Felicia BMM - nejde napětí k trysce
môže byť zakusnutý vstrekovač, stava sa to ak dlhšie stojí, alebo nekvalitný benzín, spravidla stačí počas štartu po vstrekovači mlátiť rúčkou šroubováku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.8.15, 11:29 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|