Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: ETHANOL E85
[quote="Jiří Čech"][quote="slovacek.milos"] Benzen jako látka člověku škodlivá se v benzínu omezuje a u nás je povoleno 1% s tím, většinou se obsah benzenu pohybuje na hranici 0,65%. A tak je to i s toluenem - hele, také umím kopírovat : zase si topřihneš na svůj píseček toluenu může obsahovat benál až 35 procent. v česku se neprodává jen český benzín a na co sud s toluenem? za pár kaček ho běžně nekopíš a když se ti to podaří tak se ti určitě za deset let v sudu nepokazí
|
19.8.15, 06:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Si myslíš, že dovozový benzín je na tom jinak? Ty články na Wiki jsou staré, hodně věcí se změnilo. Jsme v EU a co se týká paliv, taháme za kratší konec, podívej se, jak vypadá naše a německá nafta... A benzín také žádná sláva.
_________________ J.
|
19.8.15, 06:49 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já si nic nemyslím já jen vím že pokud bych chtěl zvednou oktanové číslo nebo odstranit nějaké neduhy horšího paliva přidám toluen
|
19.8.15, 06:57 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jirko ty máš dneska dovolenou?
|
19.8.15, 06:57 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Milošku, mám dovolenou kdy chci, víš?
_________________ J.
|
19.8.15, 14:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak to neznám jsi důchodce nebo osvč?
|
19.8.15, 18:51 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Mám volnou pracovní dobu.
_________________ J.
|
19.8.15, 18:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jirko ty už asi nemáš ani tah na bránu, volná pracovní mzda totiž nejde z čeho stanovit asi ani nic nebereš a ani nežereš, když tak se stav nakrmím tě napiju a pokecáme a když tak napiš jak se vypočítává mzda z volné pracovní mzdy, mám ted vedle mě v kuchyni ekenomku auditorku z Philip Morris ta ti so spičítá, že si ji vcelku pobavil
|
19.8.15, 19:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
NEBO PŘÍMO JIRKO NAPIŠ ADRESU zamestnavavetele který ti poskytuje takovou volnou pracovní dobu rád nás zde častujuš jako zlodeje a darebáky, tak mám podezření i na tebe, jestli náhodou nekradeš čas za kerý pobíráš plat soc zdrav a daně a trávíš ho úplně někde jinde
|
19.8.15, 20:29 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Milosi,neni to uz trochu mimo tema?
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
19.8.15, 21:20 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
To ma asi z toho toluenu.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
19.8.15, 22:47 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
slovacek.milos píše: NEBO PŘÍMO JIRKO NAPIŠ ADRESU zamestnavavetele který ti poskytuje takovou volnou pracovní dobu rád nás zde častujuš jako zlodeje a darebáky, tak mám podezření i na tebe, jestli náhodou nekradeš čas za kerý pobíráš plat soc zdrav a daně a trávíš ho úplně někde jinde --- Milošku, ty jsi fakt ten pravý, kdo má co komu říkat, kdo krade a nekrade... Stát na daních z PHM, na rozdíl od tebe, neokrádám... Víš, čemu se říkalo odloučená jednotka? Tak to jsem tak nějak já, víš? Jo, vykazuji sice nějaké hodiny, ale nemám píchačku a pracovní doba se přizpůsobuje okolnostem. Také musím dělat nějaké papíry, takže u toho sedím třeba ráno, když zrovna někam súrně nemusím. A také se stává, že vstávám ráno ve dvě, ve tři vyrážím na Slovensko, kde jsem třeba dva tři dny, jako minulý týden a teď v příštím týdnu. Počítat nějaké hodiny je prostě u mé práce nesmysl. Kromě toho mnohé firmy začínají úřadovat od osmi a když potřebuji s nimi něco dojednat, tak to se blbě řeší za volantem. P.S.: a někdy jsem doma u PC celý den, když dělám dokumentace a nabídky, heč? A jinak mám měsíční mzdu, přesčasy se proplácí jen o víkendech.
_________________ J.
|
20.8.15, 06:44 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Viky píše: To ma asi z toho toluenu. neboj z toluenu nehrabe já jen tak na jirku jak nás tady častuje občas za zloděje, že krade čas zaměstnavatele za který má zaplaceno, odpověd byla zas přesná zaútočit a zamlžit
|
20.8.15, 07:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="Jiří Čech"][quote="slovacek.milos"] --- Milošku, ty jsi fakt ten pravý, kdo má co komu říkat, kdo krade a nekrade... Stát na daních z PHM, na rozdíl od tebe, neokrádám... ...................................................................................................................................... jirko můžeš mi poradit jak odvádět daně z metylesteru který si sám doma vyrobím? a užiju ho pro vlastní spotřebu tak abych nikoho neokrádal? toto téma jsme řešili s celníkama, ty jsou toho názoru že metylester se vyrábí jen průmyslově a doma to nelze, pohled na domácí výrobu je takový že vlastně metanolem ředíš olej a jezdíš a pokud je odvedena spotřební dan za metanol je to v pořádku dalo by se říct, bav se s volem o sobotě když de v pátek na porážku jirko dík za chytrou odpověd
|
20.8.15, 07:13 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Správně - nemáš si co vyrábět PHM doma, už tím porušuješ zákon. Protože PHM musí něčemu odpovídat, což nejsi schopný doma zajistit.
_________________ J.
|
20.8.15, 07:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|