Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18.6.26, 23:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
 Osram H4 CoolBlue nebo SilverStar 
Autor Zpráva

Příspěvek Osram H4 CoolBlue nebo SilverStar
Chci si na felicii koupit jedny z těhle H4.... ale nevím který sou lepší...už sem to tu hodně četl na fóru, ale bylo málo příspěvků, tak prosím kdo má ty CoolBlue nebo SilverStar, tak napište jakou barvou to svítí jak moc dobře to svítí atd.... Díky

3.8.07, 22:58
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Mam silverstar a supr no :D Bily svetlo. Bily jakoze bily, ne bily jakoze technicky slaby zluty :wink:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

3.8.07, 22:59
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
No já právě nevím no... slyšel sem, že ty silverstar sou fakt dobrý, ale říkám si, jestli ty CoolBlue svítí stejně hodně a dobře a dejme tomu ještě nějak do modra, tak by to na mé krásné stříbrné felicii mohlo fakt dobře vypadat ta modrá, jestli to teda fakt svítí modře.....

3.8.07, 23:04
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Silverstar je perfektní, bílé světlo i dost daleko před autem, to nemá chybu, co je mám, tak nejradši jezdím za tmy. Vydrží toho asi i dost, víc jak dva roky s nima jezdil táta v octavii, já je mám stejně dlouho ve favoritu (jiný pár žárovek), obě auta s denním svícením a žárovky nepraskají, prostě kvalitní výrobek. Coolblue bude asi hezky vypadat, ale podle tohohle http://www.osram.cz/24132videt_lepe.htm by silverstar měl svítit lépe, na efekt bych se osobně vykašlal a šel za lepším výkonem

3.8.07, 23:35
Profil ICQ

Příspěvek 
I já bych se přikláněl k OSRAM SILVESTAR. Svítí dost bíle a oproti klasické H4 je to znatelný rozdíl :D

4.8.07, 11:24

Příspěvek 
sem si rikal, ze bych dal normalne H4 silverstar a vymenil bych i parkovacky za s tim efektem namodralym co vy na to? To by mi pekne svitilo a kdybych to mel jen parkovacky tak krasne do modra....

4.8.07, 16:14
Profil ICQ

Příspěvek 
Teda na tom odkazu od Vita S. je psano ze dou koupit i parkovaci s modrym efektem ale nemuzu je nikde najit.... Vite kde se to da koupit?

4.8.07, 16:17
Profil ICQ

Příspěvek 
tak použij LEDky, ne? :wink:

nebo ty silokonový návlečky na žárovky... :D I bílá LEDka je lehounce do modra...

5.8.07, 08:18

Příspěvek 
nj.... ted se na to koukám.... o tom sem ani nevěděl... no a do těch parkovaček můžu dát vklidu třeba modrou? Potom když rozsvítím normální světla a ne jen parkovačky tak tamodrá tolik vidět nebude nebo jak..... ? Kvůli polišům.... Jinak tady je těch žárovek víc typů, které sou nejlepší nebo vypadají nejlíp?
http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovk ... s/?smid=99

5.8.07, 10:47
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
ve předu musí všecko svítit žlutě až bíle, mimo blinkrů samozřejmě. Cokoliv jinýho je proti pravidlům a stojí u policie peníze, možná i body, to nevim. Když nemáš odpovídfající osvětlení (a to modře svítící obrysovka není), jsi nezpůsobilý k provozu bla bla bla, výsledkem jsou akorát problémy. A na modoru jsou policajti obzvlášť alergický, to by taky mohlo bejt neoprávněný užití světla modrý barvy, na to bych se osobně vykašlal.

5.8.07, 11:34
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
nj.... ted se na to koukám.... o tom sem ani nevěděl... no a do těch parkovaček můžu dát vklidu třeba modrou? Potom když rozsvítím normální světla a ne jen parkovačky tak tamodrá tolik vidět nebude nebo jak..... ? Kvůli polišům.... Jinak tady je těch žárovek víc typů, které sou nejlepší nebo vypadají nejlíp?
http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovk ... s/?smid=99

Tohle není to pravé ořechové, píšou tam že jsou to bodovky a ne rozptylky..

Lepší budeš mít když si zajdeš do elektronických potřeb a budeš chtít třeba 10mm ledky co nejvíc svítivý a co největší rozptylky. pak ještě dvakrát odpor 820 ohmů a bude to.

Ty ledky je pak dobré ještě vzít šmigrlem aby byly jakoby matné - zlepší se rozptyl světla :wink:

5.8.07, 13:59

Příspěvek 
Tak sem dneska koupil H4 silverstar a na parkovačky ty cool blue vyměnil sem to a jen se zapnul stoupnul si před auto a koukal do toho a zatím mi teda nepříšlo, že by to svítilo nějak o moc víc.... ale asi to chce za tmy že:) Uvidím večer a doufám, že budu mile překvapen....

5.8.07, 18:09
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Tak jako skutecne za jasneho dne moc nepoznas :wink: Kdyzbys chtel videt jo rozdil, tak do jedoho svetla dej starou H4 a v jednom nech Silverstar a uvidis :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

5.8.07, 18:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
já mám H4 rainbowblue 100/90W a jako nádhera, svítí to jako blázen, a kásně bílí světlo ( ze spodního úhlu lehce namodralé jako xenon :roll:

9.9.07, 23:06
Profil ICQ

Příspěvek 
Matheas píše:
já mám H4 rainbowblue 100/90W a jako nádhera, svítí to jako blázen, a kásně bílí světlo ( ze spodního úhlu lehce namodralé jako xenon :roll:

elektroinstalace eště nehořela?

9.9.07, 23:51
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další