Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 13:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 rada kde montaž lpg a systemu lpg tartarini 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: rada kde montaž lpg a systemu lpg tartarini
jo jinak luboše jsem měl jako budík to vzbudí každeho :D :D :D :D :D

menší momentka z běvalého autorizaku cca 5 měsíců jsem jel do srvisu si nechat seřídit na octavce světla .volám tam jo přijedtě octavie děláme běžně.
přijedu pán otevřte haupnu,přinese si lampu na měření točí šroubama seřizovacima a už jsem to nevidržel a ptám se nezajímá vás zda je naklon na nule?jo jo tak ho tam dejte :?:

po cca 3min točení a zkoušení jedno světlo a druhé ...........máte v hajzlu světla nejde to seřidit........já říkám ..auto je skoro nové najeto 50tkm to je divné ne?...
no jo dnes nic nevidrži a to je servis škoda...

nedámě to a chci to skusit sám ..on se rozčiluje ano nejde to a on se směje pak kouknu že tam je i druhý šroub vedel a točím a ono se to hejbe ...říkam mu no asi ste štěloval jinou parabolu než ste měřil...na ten obličej nezapomenu ...ani neřekne pardon nic..

jit tam někdo kdo tomu nerozumí tak snad mu nechaj vyměnit světla.,

další pak od kolegy kde jsem mu přebíral auto na stk a v dílně maj auto na heveru a mění zadní pakny na bubnu.....franto....tečou mu prasátka..franta...chtěl vyměnit pakny tak je vyměň když tak přijede znova. to bych střílel takové hovada....

21.2.16, 19:18
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

luboš mě taky tahá z psychoproblémů a nasměju se že je někdo daleko hůř a dívám se na ten spešl klíč který nemá a proto zuří,

zkušenosti z autorizáku mám dobré, že by to bylo stádo debilů to fakt není, věcem rozumí a i poradí, jezdím do více autorizáků a nemám problém jsou sdílní, třeba minulý rok u nás byl mladý mechoš, hodný, ochotný, práce ho bavila ale! neměl nadání,

v autorizáku hledali, tak jsem ho tam doporučil za tři týdny byl na pracáku, navíc se tam neserou zaplatí ti za normovanou práci tak bys třeba neměl 17 + ale 1O-, spolužák ten tam dělal karosárnu když si půl roku nevydělal na mini mzdu letěl,

že chce někdo vyměnit pakny a tečou mu prasata tomu bych se taky nedivil, to tak je, sposta lidí je nabušených chytráků internetovou teorii a chtějí dělat věci tak jak ti to řeknou, ne že je nebudeš ojebávat a vymýšlšt si co všechno drahéhho se musí vyměnit,

samoška řekneš nebudu to dělat ale ono když si budeš vybírat a dělat si věci jen podle sebe, stane se že nebudeš mít co dělat, ve velkém městě neřešíš ale pokud bydlíš pičín kojetín řitka, tam musíš vlézt všem do pr.... a pak se ti tvá pokora vrátí :oops: u nás je taky jeden mehoš, mladý kus , rozjel to ve velkém, neuměl ani pozdravit, takový pán, dnes dělá sám z ruky do huby, tak to máš těžko když práci rozumíš musíš to ještě umět s lidma :roll:

21.2.16, 20:22

tak mě zaujala tahle firma

http://www.eplyn.cz/

v systému tartarini za 26 990 + 500 příplatek plnění vedle plnění benzinového.

do pardubic jezdím často takže servis by byl po ruce.

11.3.16, 09:19
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3