Dneska se Panu Krupkovi polámalo predni rameno. Upadl cep zadniho silentbloku.... ani nevim proc... najednou to buchlo a bylo. No... domu jsem s tim dojel, ale teda resim dilema - jdou tam ramena z Feldy nebo ne? Jakej je v tom rozdil?
Diky, V.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Mám dojem že ramena Felicia a ramena Favorit se liší, jelikož je jiná nápravnice a pokud se nemýlím tak je trochu jiná i geometrie přední nápravy... Michalkatka by mohl vědět.
18.10.16, 09:45
slovacek.milos
Mistr mechanik
Re: Ramena Favorit - Felicia
Viky píše:
Silentblok spodního ramena zadni ma v sobe cep, který obvykle je soucasti ramena. Bohuzel, tento se mi dezintegroval.
Vymenim tedka rameno za stejny, ale rad bych tam v budoucnu dal zesileny ramena z Feldy.
dej tam toto a 40 10 705 je levé, pod koberec to chce už autogen nebo je dopředu nastříkej povolovačem
18.10.16, 10:52
Lamač
Re: Ramena Favorit - Felicia
Ramena favo/felda sú úplne rovnaké,zosilnené su iné len v tom,že sú zosilnené...Takže sú uplne komaktibilné,čo sa týka zámeny. Rozmery uchycovacích prvkov,alebo ako to nazvať sú rovnaké.Iný je akurát len zadný silenblok.Samozrejme geometriu po výmene by som odporučil tak či tak.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků