|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Pech.
|
cívka snímače Favorit
Zdravím..
měl jsem drobné trable se zapalováním, umřel uhlík ve víku rozdělovače a asi i palec...
Auto jezdí, ale při opravě na cestě jsem zjistil, že průchodka kabílku ze snímače v rozdělovači i kabílek samotný jsou vyhřáté a celkově v bídném stavu...
Řešení je víc...
1.) nový snímač - ovšem originální se koupit nedá, jen čínský - má někdo zkušenosti s funkcí a kvalitou? - náklady +-150kč
2.) Opravit původní snímač - je tam použit speciální PTFe koaxiální kabel... prodává se při minimálním odběru 5m - náklady +-500kč-
3.) zkusit sehnat originální snímač někde mimo běžný obchodní styk - náklady ?
Má někdo zkušenosti se spolehlivostí čínského snímače a životností a poruchovostí původního?
Děkuji za odezvu.
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
24.6.18, 18:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Kup si čínský a pak někde na vrakáči originál. Čínu hoď do rozdělovače a ten z vrakáče k rezervě pro jistotu.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
24.6.18, 19:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: cívka snímače Favorit
mám zkušenosti s čínským nefachčí jak má cuká, nebo nejde nastartovat,
|
25.6.18, 05:46 |
|
|
Adam111
|
Jezdím s čínskou snímací cívkou z Auto Kelly cca rok a půl a je bez problémů. Možná jsem měl štěstí na kus. Pro všechny případy vozím v kufru náhradní rozdělovač
|
25.6.18, 12:02 |
|
|
Šemik
|
Svého času jsem ETZ Favorit musel v 742 mít taky, problém byl ten, že kabel od cívky nevycházel moc dobře do el. modulu, vyměnil jsem koax za jiný, nikterak speciální a bez problémů to fungovalo aniž bych o tom cokoliv věděl..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.6.18, 15:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Adam111 píše: Jezdím s čínskou snímací cívkou z Auto Kelly cca rok a půl a je bez problémů. Možná jsem měl štěstí na kus. Pro všechny případy vozím v kufru náhradní rozdělovač dal jsem cívku sousedovi do rozdělovače je to tři roky a cukalo to, ted v průběhu roku jsem dal dva rpzdělovače na polo a nic se nevrátilo vše OK, taky všechno z kel,
|
27.6.18, 16:35 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|