|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: peugeot 206 nestartuje
oš počkej ten snímač je v háji tehdy když nejde palivo ani jiskra, ted nevím z hlavy ale je podle mě snadné vygiglat i vstřikovací lištu a máš přehled, jiskra palivo tu jištu u vstřiků postříkej silikonovým sprejem a vykýveš ji ven jinak jsme nedávno byli na šumbarku u blesku a spali jsme u točaku hotel rudolf jak je koupaliště , oslavovali jsme padesatiny
|
20.10.18, 19:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Blesk je vzadu na starém šumbarku. Hotel Rudolf je to chvíli, kdysy to byl motel Formule. Já bydlím na druhé straně havířova, tedy ve směru na č.těšín pod Bludovickým kopcem. Já jsem nedávno taky projížděl přes tvoji Strážnici.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
20.10.18, 19:31 |
|
|
varok
|
Majitelka tvrdila, že to dnes vezou k nějakému opraváři, který to prý za 5 minut zjistí co s tím je. Však to bych taky zvládnul, kdybych měl vag-com i na peugeoty. Ale vichřice tomu asi nepřeje. Jsem zvědavý co to nakonec bude. Můj typ je ten snímač otáček, popř. zapalovací lišta svíček.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.10.18, 12:09 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ono je to jednoduchy. Cerpadlo se ti rozbehne při otoceni klickem a potom se znova zapne az se zacne tocit motor. Když se nezapne, tak nevi ze se motor toci. Potrebujes na tu zkousku bud dva lidi, nebo mit na spravnym míste multimetr a sedet za volantem.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
24.10.18, 12:46 |
|
|
varok
|
A nebo na dráty k čerpadlu zapojit žárovku a z místa řidiče koukat, jestli se žárovka rozsvítí. Ale to je jedno, počkám na výsledek.
|
24.10.18, 12:57 |
|
|
|