Atlanty z Felicie? Zdá se mi to, nebo máš ten zadní blatník pomačkaný?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
6.3.20, 18:24
Viky
Pan Kapitán
Re: Viky - Forman 136B (Křupka/Frankenstein)
Jo je pomackanej a dvere taky, vzal mi to pred tremi lety na parkovisti nakladak den po tom, co jsem na to nahodil neshnily dvere. Mohl jsem se posrat.
Hm, tak to člověka hodně nasere. Mě taky jeden cip z našeho baráku, vedlejší vchod nacouval do zadního pravého blatníku. Pár měsíců co jsem auto koupil a zrovna tenhle blatník byl pěkně nově nalakovaný. Díval jsem se zrovna z okna, tak jsem viděl jak se ten blatník prohnul dovnitř, naštěstí se vrátil zpátky, ale je tam vidět na lemu lom. Tak jsem vyběhl rychle ven a seřval ho. Do očí mi lhal že o ničem neví, přitom jsem měl na tom blatníku čerstvě poškrábaný lak a on měl na zadním pravém rohu nárazníku taky poškrábaný lak a místy moji modrou barvu. Arogantní ko...t s BMW Combi, taková dlouhá kráva, typ nevím. U tebe by se to dalo jemně vyklepat a vytmelit.
Ty Atlanty vypadají moc pěkně.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
7.3.20, 11:07
Viky
Pan Kapitán
Dik, libi se mi moc a i to pekne sedi na silnici.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
co a nich máš za gumy ? já je mam na felině i na zimu i na leto na 175/65
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
11.3.20, 09:21
Viky
Pan Kapitán
175/60, presne jak pravi TP. Koupil jsem docela levny Sumitomo BC100.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Vcera mi pri vyletu do Chrudimi odeslo lozisko v levem prednim kole. Zpatky doma kousek pred barakem to uz byl seriozni rachot pridrenyho loziska, vakl na kole nekolik mm. Nasesti tehlici na vymenu mam skladem, akorat ted do ni nechavam dat novy lozisko .... a snad se zase bude jezdit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků