Autor |
Zpráva |
varok
|
Re: těšte se na stk
Zase nařídila EU.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
11.12.20, 13:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
No... to bych si nebyl az tak jistej.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
12.12.20, 19:40 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Zajímavé, díky za info. Máš pravdu. Tak uvidíme, co z toho vzejde. Každopádně to bude nová metla na ojetá auta...
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
13.12.20, 00:49 |
|
|
fatal
rejpal
|
Přesně to chtějí, znepříjemnit život majitelům starších aut. A jestli jsem to dobře pochopil, tak to platí i pro opakovanou (do 30 dnů). Takže vyletíš třeba za nesvítící žárovku SPZ a špatný účinek brzd, opravíš jen brzdy protože na SPZ sere pes, za týden jedeš na opakovanou, a jsi bez platné technické a můžeš odjet leda na podválu, protože máš závadu B a opakovat opakovanou nelze. Prostě zase to bude o lidech a povznesení se nad byrokratické nesmysly.
|
13.12.20, 02:35 |
|
|
varok
|
Prostě chtějí za každou cenu prosazovat ty nové auta, ať to stojí co to stojí. Pořád si ale neuvědomují, že v ČR není průměrný čistý plat 40000,- kč jako jinde v cizině. A podle mě ani spoustu lidí nechce ty nové auta. Vždyť co to je SUV s 1.0 motorem? To je výsměch
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.12.20, 13:09 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
To není výsměch,to je realita...Tak holt budeme do nekonečna opravovat to staré poctivé železo...A ty A závady-rozumny technik to nenapíše, to by jim pak nejezdily auta a mohli by zavřít...Ale záleží na tom, v čem závada A bude. Brzdové trubky nebudou chtít přehlížet...
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
21.12.20, 20:09 |
|
|
varok
|
Tak to je jasné. Všeho s mírou jak se říká. Ale jsou i technici kteří hledají úplné blbosti, jako třeba vybledlý kryt zadního světla, chybějící šroubek třeba na nějakém krytu apod. To je podle mě zbytečná buzerace.
|
21.12.20, 21:04 |
|
|
fatal
rejpal
|
Ta buzerace se jim dlouhodobě taky nevyplatí. Byl jsem jednou svědkem toho, jak vyrazili dědu s Felicií za špatnou barvu zadního světla, prý nebyla správně červená. Byl jsem v řadě za tou Feldou, takže jsem to světlo viděl, naprosto normální červená barva, nic divného. Už mě tam nikdy neviděli. A dědu snad taky ne. (Šenov, kdyby to někoho zajímalo.)
|
21.12.20, 23:17 |
|
|
Lamač
|
Otázky, akým spôsobom tá mašina na emisnej dokáže vyhodnotiť predstih u karburatoroveho favorita? Resp. ako zistí hornú úvrať piestu? Ak nesedí predstih, je to veľký problém?
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
21.12.20, 23:55 |
|
|
varok
|
Fatal, myslíš jak je STK naproti mlýnům Šenov?
|
22.12.20, 00:09 |
|
|
fatal
rejpal
|
Lamač píše: Otázky, akým spôsobom tá mašina na emisnej dokáže vyhodnotiť predstih u karburatoroveho favorita? Resp. ako zistí hornú úvrať piestu? Ak nesedí predstih, je to veľký problém? Nikdy při měření emisí mi předstih neměřili. Ani u karbu ani u stříkačky. varok píše: Fatal, myslíš jak je STK naproti mlýnům Šenov? Tam někde to bylo. Je to už nějaký ten rok, takže se situace mohla změnit.
|
22.12.20, 00:50 |
|
|
varok
|
Já tam zatím nebyl, jen se ptám. Jezdil jsem k rondelu, ale jsou tam hrozné k...y, tak jsem byl minule u 9. května a spokojenost.
|
22.12.20, 01:02 |
|
|
darklord
|
Lamač píše: Otázky, akým spôsobom tá mašina na emisnej dokáže vyhodnotiť predstih u karburatoroveho favorita? Resp. ako zistí hornú úvrať piestu? Ak nesedí predstih, je to veľký problém? A realne ti predstih aj merali? Lebo "masina" sama od seba to nezmera, je k nej pripojeny stroboskop, ktory technik musi nastavit "na rysku" a masina uz si z toho spocita ze kolko je predstih a tie ostatne blbosti co si bezne technici od buka strielaju do protokolu. Realne som toto videl az vtedy, ked som technika poprosil ze ci to moze zmerat tak, ako to ma byt pre moju informaciu - inak vsade daju "cuchnut" k vyfuku a zbytok si napisu halabala ako ich napadne.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
22.12.20, 09:07 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Lamač píše: Otázky, akým spôsobom tá mašina na emisnej dokáže vyhodnotiť predstih u karburatoroveho favorita? Resp. ako zistí hornú úvrať piestu? Ak nesedí predstih, je to veľký problém? píchne sondu na VN kabel a baterku a pak nějaký zázrak stejně jako u nafty změří otáčky pouhým připojením na baterku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.12.20, 10:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a pak nějaký zázrak,
žádný zázrak ani evropská unie ani brusel, všude kde je nějaká překážka a dá se vymyslet jak to neudělat se jen vybírají peníze úplatky, , občan nemá čas bojovat s blbcem, nedávno správní řázení ve středu za 50.000 kč, když to nedám do pátku do pořádku, tak prej platit 50.000 kč, letím hned na úřad, ve čtvetek a oni tam mají roušky, zákaz, úřední dny jen pondělí středa,
a ted výsledek, když si zrušíš živnost systém to umí, pokud chodíš do práce tak to neumí a správní řízení 50,000 kč
|
24.12.20, 16:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|