Autor |
Zpráva |
Vitezslav
|
Teče do auta
Tak jsem to zjistil kudy mi zase teče do auta.Je to zase na stejným místě.V levím dolním rohu mi prolíná voda mezi karosérií a gumou.Už jsem to loni utěsnoval a celou dobu nic až ted.Nemáte někdo nápad čím by se to dalo?Silikon na autoskla jsem už zkoušel a pak nějakej tmavej sajrajt jménem Schvarz.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
17.8.07, 15:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Re: Teče do auta
Vitezslav píše: Tak jsem to zjistil kudy mi zase teče do auta.Je to zase na stejným místě.V levím dolním rohu mi prolíná voda mezi karosérií a gumou.Už jsem to loni utěsnoval a celou dobu nic až ted.Nemáte někdo nápad čím by se to dalo?Silikon na autoskla jsem už zkoušel a pak nějakej tmavej sajrajt jménem Schvarz.
Kup nové těsnění. A až ho při demontáži okna rozřízneš tak mrkni,jestli tam máš ještě hranu,za kterou to drží ke karoserii.Jestli bude uhnilá,autoklempíř je na místě .Korozi ošetři a natři.Silikon nepoužívej,je agresivní a kyselý a žere karoserii nic tam nepatlej.Nepleť si auto s akváriem A novou gumu lehce namaž vazelínou a pomocí šňůry namontuj.Jestli nevíš jak,svěř se raději autodílně...v tomto případě při akci hokus pokus se může klidně stát...Otevírání peněženky na nákup nového okna?!...
|
17.8.07, 15:37 |
|
|
Vitezslav
|
No,to bylo první co jsem udelal,že jsem dal noví těsnění.Hrana tam je zatím dobrá.Místama to sice bylo trochu zubatý,ale ještě by to mělo vydržet.
|
17.8.07, 15:41 |
|
|
patrik-hp
|
Vitezslav píše: No,to bylo první co jsem udelal,že jsem dal noví těsnění.Hrana tam je zatím dobrá.Místama to sice bylo trochu zubatý,ale ještě by to mělo vydržet.
Tak to je podivné.Jestli je tam vsazeno dobře,dělením cca uprostřed....Mazat,patlat.Lépe to přilne k nerovnostem díky změknutí...A nebo to teče jinde..
|
17.8.07, 15:47 |
|
|
Vitezslav
|
Je to určitě tam.Leju vodu,nebo při deští prolínaj kapky.Spíš si myslím že tam je malá nerovnost na kastli a proto to vtom místě nepřilne pořádně.Proto to bude chtít doladit něčím ,,patlavím".
|
17.8.07, 16:40 |
|
|
patrik-hp
|
Vitezslav píše: Je to určitě tam.Leju vodu,nebo při deští prolínaj kapky.Spíš si myslím že tam je malá nerovnost na kastli a proto to vtom místě nepřilne pořádně.Proto to bude chtít doladit něčím ,,patlavím".
Použij proto vazelínu.
|
17.8.07, 16:42 |
|
|
Vitezslav
|
Myslíš stříknout jí ted pod tu gumu v místě kde to teče?
|
17.8.07, 16:45 |
|
|
Kristensen
|
Podívej se bedlivě jestli to teče mezi gumou a plechem nebo mezi gumou a oknem. Já jednou dal novou gumu a i když to byla na 100% ona a krásně seděla tak do auta začalo po měsíci znova chcát, tak jsem hledal, hledal až jsem zjistil že prostě teče po okně dolu do rohu a tam ač guma krásně sedí tak to stíkalo až na konec skla dovnitř do gumy no a potom i dovnitř do auta, takže jsem vzal takovou minimontpáčku co mám na okna nadzvedl gumu vyfoukal vzduchem vodu, vzal jsem stříkačku naplnil rezistýnem smýchaným s čistým olejem, nasadil pod gumu a celý kolem dokola objel. Otřel jsem okno no a už je rok pokoj tak snad jsem to teď nezakřiknul.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.8.07, 18:08 |
|
|
Vitezslav
|
Je to mezi gumou a plechem.Vždycky za deště to pozoruju.Potřeboval bych recept na nějaký,,patlání".Silikon se mi už dávat nechce.
Naposledy upravil Vitezslav dne 17.8.07, 18:41, celkově upraveno 1
|
17.8.07, 18:38 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
já mám mezi plechem a gumou i mezi sklem a gumou podmáznuto silikonem a ani kapka
|
17.8.07, 18:41 |
|
|
Vitezslav
|
Vít Široký píše: já mám mezi plechem a gumou i mezi sklem a gumou podmáznuto silikonem a ani kapka
Silikon je prevít.Když jsem to s ním dělal já,tak mi držel na plechu dokonale,ale na gumě vůbec.Když jsem pak měníl těsnění tak mi to nešlo z plechu vůbec dolů a když tak i z barvou.
|
17.8.07, 18:54 |
|
|
Martin
|
Vitezslav píše: Vít Široký píše: já mám mezi plechem a gumou i mezi sklem a gumou podmáznuto silikonem a ani kapka Silikon je prevít.Když jsem to s ním dělal já,tak mi držel na plechu dokonale,ale na gumě vůbec.Když jsem pak měníl těsnění tak mi to nešlo z plechu vůbec dolů a když tak i z barvou.
Mě to teda teklo mezi sklem a gumou a tak jsem to celé vyplnil tímto tmelem:
http://www.tectane.cz/produkty/tectane/1472.htm
má 600% roztažnost a je určen přímo na karoserie, takže by neměl plechu vadit. Lepil jsem s ním i podběhy a chystám se i na střešní okno.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
17.8.07, 20:11 |
|
|
Vitezslav
|
Martin píše: Vitezslav píše: Vít Široký píše: já mám mezi plechem a gumou i mezi sklem a gumou podmáznuto silikonem a ani kapka Silikon je prevít.Když jsem to s ním dělal já,tak mi držel na plechu dokonale,ale na gumě vůbec.Když jsem pak měníl těsnění tak mi to nešlo z plechu vůbec dolů a když tak i z barvou. Mě to teda teklo mezi sklem a gumou a tak jsem to celé vyplnil tímto tmelem: http://www.tectane.cz/produkty/tectane/1472.htmmá 600% roztažnost a je určen přímo na karoserie, takže by neměl plechu vadit. Lepil jsem s ním i podběhy a chystám se i na střešní okno.
Jakej potom zůstane?Je pružnej,nobo stvrdne.Já bych se chtěl tmelům vyhnout.Skusím tam nacpat vazelínu.Ta by měla odpuzovat vodu.
|
19.8.07, 14:22 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
já bych se všemu mastnýmu z okolí okna radši vyhnul, neznám nic horšího než mastnota na okně, pak to za prase nestírá, a ta mrcha se tam nějak z okolí splavuje s vodou
|
19.8.07, 14:31 |
|
|
Vitezslav
|
Jakej máte názor na tadyten tmel:
http://www.soudal.cz/cz/product-detail.php?evc=1238105
Nemyslím celí okno,ale jenom to místo dole v rohu.
Naposledy upravil Vitezslav dne 19.8.07, 17:25, celkově upraveno 1
|
19.8.07, 17:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|