Kolik tak žerou nové motory 1.2 TSi
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Kolik tak žerou nové motory 1.2 TSi
ne, ale stejně ten VIF do tý nafty naleju
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.7.23, 07:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Re:
gokralik píše: No hele a vy reálně vidíte nějakou změnu při používání prémiových paliv? Mně osobně přijde, že to jede furt stejně. Spotřeba byla taky stejná, tak snad to aspoň čistí. Aktuálně nemám vyzkoušeno, na mašině jsem nedávno měl dojem že to jelo o chlup lépe, ale to může být jen dojem, nebo vliv teploty, tlaku, vlhkosti. Kdysi jsem měl ověřeno, že v jednom specifickém kopci mi Felda vždy zacukala, ale pokud jsem natankoval V-Power tak jela bez cuknutí, opakovaně.
|
17.7.23, 11:43 |
|
|
gokralik
|
Jediné místo, kde prémiová paliva poznám je sekačka a pila. Po zimě nastartují na první kopnutí lanka. U aut mi nepřijde pocitově žádný rozdíl když jsem tankoval stovku, lil VIF nebo jezdil jen na čistou 95. Výkon, chování motoru ani spotřeba se znatelně neměnila.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
17.7.23, 12:08 |
|
|
varok
|
No mě se zdál spíše rozdíl u toho staršího Golfa, to byl ještě motor asi MPi. Samozřejmě to nemělo výkon 2x větší, ale trošku rozdíl tam poznat byL, šlo to lépe za plynem. Tady u nového se mi taky nezdá nějaký lepší výkon, i když spotřeba se mi zdá kapánek lepší. Každopádně to jsou desetinky, takže o nějakém šetření se nedá mluvit. I kdybych ušetřil na 100km 0,5L paliva, co to je?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
17.7.23, 14:23 |
|
|
fatal
rejpal
|
Re:
gokralik píše: Jediné místo, kde prémiová paliva poznám je sekačka a pila. Po zimě nastartují na první kopnutí lanka. ... To dává smysl, jednoduchý karb je holt něco jiného než stříkačka s lambdou. Prémiová paliva jsem v sekačce nezkoušel, ale když přidám do sekačky VIF, tak po zimě startuje taky mnohem lépe. Taky mám ověřeno, že VIF povoluje usazeniny a čistí. Bohužel i tam kde to nechceš (pustily mi těsnění apod.).
|
17.7.23, 20:53 |
|
|
Lamač
|
Gokralikovu prax môžem len potvrdiť. Takisto ho mám v záložnej elektrocentrále a nieje problém.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
17.7.23, 21:02 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
do zahradní techniky jedině Verva ta nemá klasickou biosložku (líh) ale ETBE která tolik neškodí ale tý potřebuju 10-15l za rok tak to peněženku tolik nebolí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.7.23, 03:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|