|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
barton píše: Před nějakým časem jsem zaslech něco o samozabrušovacích pístních kroužcích,že to prej jeden borec na učnáku dal do 105ky a ta údajně hrabala na 5ti metrech.Myslíte ,že to je fakt možný?
jde o kroužky Goetze. Dá se to použít a funguje, dělali se GO, kromě výbrusu vložek a kliky, a ty auta jezdí do dnes, najeto cca 150 000 a s hlavou předělanou na gufera to po tolika km bere uplný minimum oleje (cca 0,5 na 10 000)
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
12.8.07, 09:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
barton píše: Před nějakým časem jsem zaslech něco o samozabrušovacích pístních kroužcích,že to prej jeden borec na učnáku dal do 105ky a ta údajně hrabala na 5ti metrech.Myslíte ,že to je fakt možný?
Na štěrku.. proč né?
|
17.8.07, 15:24 |
|
|
ferrari
|
patrik-hp píše: barton píše: Před nějakým časem jsem zaslech něco o samozabrušovacích pístních kroužcích,že to prej jeden borec na učnáku dal do 105ky a ta údajně hrabala na 5ti metrech.Myslíte ,že to je fakt možný? Na štěrku.. proč né?
To ako jeden borec povedal, že prevŕtal nejaké trysky v karbeci a malá raketa...na diaľnici na 105 ke sa mu ručička tachometra schovala...valil v ľavom pruhu a všetkých obiehal...
...myslím, že výmena krúžkov nie je nejak extra zložitá, ale treba dodržať niekoľko zásad - určite tu na techwebe nájdeš vhodný návod...
...podľa mojich skúseností vo väčšine prípadov výmena krúžkov nepomôže...jedine tie krúžky Goetze - ak som to správne pochopil, tie si vlastne nanovo vybrúsia vložky
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
17.8.07, 20:35 |
|
|
spartra
|
ferrari píše: patrik-hp píše: barton píše: Před nějakým časem jsem zaslech něco o samozabrušovacích pístních kroužcích,že to prej jeden borec na učnáku dal do 105ky a ta údajně hrabala na 5ti metrech.Myslíte ,že to je fakt možný? Na štěrku.. proč né? To ako jeden borec povedal, že prevŕtal nejaké trysky v karbeci a malá raketa...na diaľnici na 105 ke sa mu ručička tachometra schovala...valil v ľavom pruhu a všetkých obiehal... ...myslím, že výmena krúžkov nie je nejak extra zložitá, ale treba dodržať niekoľko zásad - určite tu na techwebe nájdeš vhodný návod... ...podľa mojich skúseností vo väčšine prípadov výmena krúžkov nepomôže...jedine tie krúžky Goetze - ak som to správne pochopil, tie si vlastne nanovo vybrúsia vložky
baj voko jo, měli by mět břit o něco srovnat vložky, něco na nich bude pač se prodávalokolem 350 kč na jeden válec na favo, přičemž obyč neměcky klasiky kolem 700kaček sada na všechny 4
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
17.8.07, 21:03 |
|
|
|