|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
florisimo
|
Zase cuká:'-(
Zase mi začalo cukat auto na LPG(benzín ok). Co by to mohlo dělat? Svíčky nový, zapal. cívka druhá, kábliky ok(ted doufám...)
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
21.8.07, 14:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
florisimo
|
Re: Zase cuká:'-(
florisimo píše: Zase mi začalo cukat auto na LPG(benzín ok). Co by to mohlo dělat? Svíčky nový, zapal. cívka druhá, kábliky ok(ted doufám...)
A taky jsem zapomněl říct, že při startování se to chová víc jako kompresor než motor, občas to v motoru střelí(zatím jenom 2*)
|
21.8.07, 14:07 |
|
|
Martin
|
A jak máš staré membrány v reduktoru?
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
21.8.07, 14:42 |
|
|
florisimo
|
Martin píše: A jak máš staré membrány v reduktoru?
plyn je v pořádku, membrány byli před rokem měněny, základní předstih je dobrý. Myslím že to bude zapalovací cívkou, skusím sehnat jinou
|
22.8.07, 01:24 |
|
|
Honzik.t
|
mě cukání na plyn dělali svíčky musel jsem seřídit vzdálenost elektrod na 0,5mm. Nový jsou většinou nastavený na víc protože jsou primárně pro benzín, tak to chce zkontrolovat
|
22.8.07, 05:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no pořád dokola cukání při akceleraci svíčky 0,5 mm VN kabaly max lO kohmů a poalec do pětí, svíčku taky proměříž ohmetrem jestli je průchodná, jinak ti jiskra pojede po horní části palce a jak ti začne cestovat tak si střelí na jiný válec, kde je pro ni menší odpor a pokud v něm bude zrovna otevřený sací ventil tak prásk do sání membrány mají tak vliv na spotřebu, že neragují na plynulý režim řízení směsi miloš
|
22.8.07, 09:28 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
zkus tu civku a svicky....pouzivam brisky N 14YC a pohoda...vzdalenost 0,6mm a pohoda, hold chtej castejc menit..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
22.8.07, 18:24 |
|
|
florisimo
|
Chlapi, tak jsem to vyřešil. byla špatná cívka, obě dvě který jsem měl, bylo po nich ho**o. Dal jsem tam starou cívku z žigulika a jede jak malina. Vzdálenost elektrod svíček jsem dal na 0.5mm, a je to špica. Jen mám takový špatný pocit, že zapalovací cívky pro kontaktní a bezkontaktní zapalování se liší v budícím proudu a napětím na výstupu. Ale zase když je menší vzdálenost elektrod, nemělo by to být na škodu. Co myslíte?
|
23.8.07, 23:31 |
|
|
florisimo
|
slovacek.milos píše: no pořád dokola cukání při akceleraci svíčky 0,5 mm VN kabaly max lO kohmů a poalec do pětí, svíčku taky proměříž ohmetrem jestli je průchodná, jinak ti jiskra pojede po horní části palce a jak ti začne cestovat tak si střelí na jiný válec, kde je pro ni menší odpor a pokud v něm bude zrovna otevřený sací ventil tak prásk do sání membrány mají tak vliv na spotřebu, že neragují na plynulý režim řízení směsi miloš
Přemýšlel jsem, že bych tam dal takový ty starý kábliky s fajfkama, kde mají odpor skoro 0ohmu(mají měděný lanko), a odpor na paci proklemoval drátem, ale mám takový pocit, že ty kOhmy tam jen tak ze srnady nebudou dávat, není to z důvodu odrušení nebo velkýho opotřebovávání svíček?
|
23.8.07, 23:34 |
|
|
Martin
|
Ten palec a kabely nech tak, jak jsou. Cívku pro bezkontaktní zapalování NELZE použít pro zapalování kontaktní, jinak ti doslova exploduje.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
24.8.07, 15:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|