Autor |
Zpráva |
patrik-hp
|
DRYVER píše: No jeste by me zajilamo co to je za prumer protoze at to merim jak ot merim tak me vzdy vyjde prumer 11. Ani 10 ani 12 . Kolik asi bude stat novej zavitnik - nejspsi cela sada 1-2-3 ???
Je to speciál...nevim,jestli ho seženeš jako klasiku... je to asi 11 tka a jiný stoupání.Motorárny ho mají
|
21.8.07, 16:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
DRYVER píše: No jeste by me zajilamo co to je za prumer protoze at to merim jak ot merim tak me vzdy vyjde prumer 11. Ani 10 ani 12 . Kolik asi bude stat novej zavitnik - nejspsi cela sada 1-2-3 ???
Mi bylo řečeno (v třetím servisu), že je to 11 se stoupáním 1,25. Ale nemám to ověřené... Asi bude nutné změřit, kolik mm dá deset závitů...
Cenu závitníku netuším...
|
21.8.07, 16:31 |
|
|
patrik-hp
|
fatal píše: DRYVER píše: No jeste by me zajilamo co to je za prumer protoze at to merim jak ot merim tak me vzdy vyjde prumer 11. Ani 10 ani 12 . Kolik asi bude stat novej zavitnik - nejspsi cela sada 1-2-3 ??? Mi bylo řečeno (v třetím servisu), že je to 11 se stoupáním 1,25. Ale nemám to ověřené... Asi bude nutné změřit, kolik mm dá deset závitů... Cenu závitníku netuším...
Jj...něco takového...
|
21.8.07, 16:33 |
|
|
fatal
rejpal
|
patrik-hp píše: Co je to za servis,když oni jsou ti,kteří by ti měli pomoci jako první? Dva autosalony Škoda a jeden malý servis, ale tam mi alespoň dal pár rad. V servisech zřejmě nejraději dělají to, co sám umím udělat lépe (výměnu oleje a podobně). patrik-hp píše: Ale chtít je víc. Jdi do toho,v půli hotovo a ty servismany strč do kapsy
Díky za rady a povzbuzení. Zkusím to.
Ale pro jistotu už jsem si zjistil kolik mě bude stát výměna motoru a poohlížím se po nějakém volném motoru k odkoupení...
|
21.8.07, 16:42 |
|
|
DRYVER
|
Prinejhorsim nekde koupit na vrakacu nejakej motor. Tyhle auta se uz taky myslim v hojnem poctu likviduji tak jich musi byt vsude plno
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
21.8.07, 21:08 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pár odkazů...
|
22.8.07, 09:31 |
|
|
DRYVER
|
Re: Pár odkazů...
Ty ceny sou vazne enorme vysoke - to nez to tahle spravovat tak bych radsi sehnal ten motor nebo blok. A nebo si ten zavitnik jen nekde pujcit - to by nemuselo byt zas tak drahe
O II kombi Look RS
|
22.8.07, 11:29 |
|
|
Kristensen
|
DRYVER píše: Ty ceny sou vazne enorme vysoke - to nez to tahle spravovat tak bych radsi sehnal ten motor nebo blok. A nebo si ten zavitnik jen nekde pujcit - to by nemuselo byt zas tak drahe
No nevim jestli by ti někdo ten závitník pujčil, jinak pokud nemáš vytrženej závit, jako že teda nemáš když je pořád šroub uvnitř, tak po odvrtání na díru 9,5-9,8 by ti měl pak stačit jen samotnej závitník 1,2,3 případně 1,3, M11 a teď nevim jaký stoupání.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.8.07, 13:00 |
|
|
fatal
rejpal
|
Kristensen píše: ...M11 a teď nevim jaký stoupání.
20 závitů odpovídá 30mm, tedy stoupání 1,5 (stejně jako M10).
|
25.8.07, 07:28 |
|
|
fatal
rejpal
|
Šroub už je celý provrtán 8mm vrtákem a je utopený asi centimetr v bloku. Je nějaký způsob jak ten zbytek dostat ven, nebo je jediná možnost provrtání na vnitřní průměr závitu?
Náhodou jsem našel na internetu sprej s názvem REZOJED - ULTRA. Trochu pozdě, ale možná to pomůže někomu jinému.
http://www.novato.cz/download/200750.pdf
|
26.8.07, 15:26 |
|
|
DRYVER
|
Takovyhle nebo jaky koliv jiny podobny sprej ti na sprouby co drzi hlavu nepumuzou. To muzes tak pouzit na srouby treba na vyfuku kde se na ten zavit dostane ale na sroub aby to steklo az pres hlavu k zavitu - o tom silne pochybuji ze by to melo nejaky ucinek
O II kombi Look RS
|
26.8.07, 17:28 |
|
|
michalkatka
|
fatal píše: Šroub už je celý provrtán 8mm vrtákem a je utopený asi centimetr v bloku. Je nějaký způsob jak ten zbytek dostat ven, nebo je jediná možnost provrtání na vnitřní průměr závitu?
teraz by to asi išlo von tým "vyťahovákom zalomených skrutiek" je to taký ocelový nastavec na golu kde koniec je taký kuželový a je na ňom opačný závit takže vlasne v diere sa povolovaním priťahuje do skrutky až kým skrutka nepovolí.
teraz by ti zrejme pomohla nejaká brzdovka, alebo chémia lebo by sa dostala na závit aj od spodu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.8.07, 17:45 |
|
|
fatal
rejpal
|
DRYVER píše: Takovyhle nebo jaky koliv jiny podobny sprej ti na sprouby co drzi hlavu nepumuzou. To muzes tak pouzit na srouby treba na vyfuku kde se na ten zavit dostane ale na sroub aby to steklo az pres hlavu k zavitu - o tom silne pochybuji ze by to melo nejaky ucinek
Zkoušel jsem různé spreje až když byla hlava dole, ale na rez v mezírce mezi šroubem a blokem neměly téměř žádný účinek...
|
26.8.07, 19:21 |
|
|
michalkatka
|
fatal píše: DRYVER píše: Takovyhle nebo jaky koliv jiny podobny sprej ti na sprouby co drzi hlavu nepumuzou. To muzes tak pouzit na srouby treba na vyfuku kde se na ten zavit dostane ale na sroub aby to steklo az pres hlavu k zavitu - o tom silne pochybuji ze by to melo nejaky ucinek Zkoušel jsem různé spreje až když byla hlava dole, ale na rez v mezírce mezi šroubem a blokem neměly téměř žádný účinek...
mne sa osvedčila stará klasická ropná brzdová kvapalina... skús si zohnať aj ten vyťahovák...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.8.07, 19:47 |
|
|
CROWACK
|
michalkatka píše: mne sa osvedčila stará klasická ropná brzdová kvapalina... skús si zohnať aj ten vyťahovák...
stará červená brzdovka snad na lihové bázi byla tak agresivní sračka, že se mi s ní vždycky podařilo povolit jakkoli zarezlej šroub. Nesmělo se k tomu ale čuchat, mělo to narkotický výpary...Jenom díky ní se mi podařilo dostat ven na MB zarezlý písty...takže pokud bys měl možnost ji někde sehnat, někomu se válela v garáži atd, tak s její pomocí bys mohl zvítězit... ...problém je že se už cca 30let nedělá... ...ty nové žluté sajraty už nemají na zrezlé šrouby prachžádný účinek...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
26.8.07, 19:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|