|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
elegant
|
Neťahá, keď sa mu zachce
Auto mi raz za čas spraví takú vec, že po nejakom čase jazdenia (motor má podľa čidla 80 stupňov; teplotu drží dobre) motor stráca výkon a keď zdochne, tak nejde naštartovať. Známy mi povedal, že to bude v karburátore najskôr ten plaváčik.
Nejaké iné nápady? Keby to nebolo ono. Mám tam karbec EDSR.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
26.8.07, 10:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A nemas podtlak v nadrzi? Ucpany ten ventil ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
26.8.07, 10:49 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a co třeba podtlak v nádrži nebo ucpaný ten odkalovač u AC, nejlépe jak to zdechne tak karbec rozdělat a postupně hledat miloš
|
26.8.07, 10:53 |
|
|
DRYVER
|
No me se taky stava ze kdym uz mam skoro prazdnou nadrz, prijedu na benzinku, otevri vicko nadrze na facku tak to zasyci jakej tam byl podtlak. Ale nastesti m ito jezdi vpohode tak nevim. Mozna ten podtlak mas uz moc velkej.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
26.8.07, 10:56 |
|
|
ventYl
|
silver line 43kw ma BMM, to ma silnejsie elektricke cerpadlo a navyse ma v nadrzi podavacie cerpadlo, takze vyvinie ovela vacsi podavaci tlak, ako 120tkove cerpadlo, preto to tam asi tak nevadi.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
26.8.07, 11:59 |
|
|
Kristensen
|
Jak to zdechne tak už to nestartuj ale sundej víko z karbce jestli tam bude benzín, pokud ne tak buď se ti ucpává odvětrání nádrže nebo pomalu jde pumpa do kytek. Olej ti nepřibejvá?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.8.07, 12:24 |
|
|
cyz
|
Tohle kdysi dělala otcova 105ka, bylo to dost nepříjemné, stačilo repasovat AC pumpu a bylo po problému, ventily nefungovaly jak měly.
Kristensen: Jestli myslíš protřzenou membránu, to by krutě poznal na spotřebě. Jednou se mi to stalo a s hrůzou jsem spočítal spotřebu 60l/km, ale jelo to normálně
EDIT: Jde to napumpovat ručně když ti to zdechne? Pokud si vzpomínám tak když to přestalo jet tak to šlo napumpovat ručně, sice blbě ale po chvilce se to chytlo a pak to zas chvilku jelo normálně
|
26.8.07, 12:27 |
|
|
elegant
|
Ručne to napumpovať nejde a olej mi nepribúda.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
26.8.07, 13:59 |
|
|
Kristensen
|
elegant píše: Ručne to napumpovať nejde a olej mi nepribúda.
Jak nejde? jako že je pořád natlakováno?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.8.07, 20:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|