Autor |
Zpráva |
M3Power
|
Matthes píše: No to je stupnice. Ten vystupek uplne vpravo je 0° a pak doleva to jde co vybezek to 5°
Aha tak to se bude asi blbě nastavovat 6°
Chlapi, ještě chvilku instruktáže a už to asi fakt zvládnu
Koukal jsem, že mi na tom rozdělovači jakýsi šroubek chybí ! Safra, to by mohl být problém !
Jdu to okouknout !
|
30.8.07, 12:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No tak 6° das tak, ze zarez bude ukazovat kousek za 5° no Jakej sroubek chybi?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.8.07, 12:29 |
|
|
M3Power
|
Já nevím jestli tam patří, nebo ne, ale já tam žádný nemám (pokud není hluboko a není vidět).
toto :
|
30.8.07, 12:36 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Je hluboko A este snad zalitej barvou
|
30.8.07, 12:38 |
|
|
M3Power
|
Takže takto ?
|
30.8.07, 12:46 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jojo, povolit otocit doprava, zapnout zapalovani, kabel dat treba k altiku, pomalu otacet zpet a cekat na jiskru. Pritom musi byt nastaveno na klice tech cca 6° a zapnuty zapalovani, hlavne neotacej klikou pokud bude zapnuty zapalovani a vsechny kabely na svym miste
|
30.8.07, 12:49 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No ale teda predtim jeste tu mezeru na kontaktech Takze dolu vicko rozdelovace, merku a sroubovak ...
|
30.8.07, 12:50 |
|
|
M3Power
|
Matthes píše: No ale teda predtim jeste tu mezeru na kontaktech Takze dolu vicko rozdelovace, merku a sroubovak ...
Safra, měrku ? Tam asi nenacpu šupleru, co ? Kde to roste taková měrka. Mám něco ve vercajku, ale myslím od 5mm
Polopaticky řečeno :
1) nastavím řemenici na 6°
2) nastavím mezeru na kontaktech na 0,4mm
3) povolím rozdělovač a otočím jím do prava (po směru ručiček)
4) zapnu klíč do polohy 1, vyndám kabel od cívky a dám jej k altíku
5) točím opatrně rozdělovačem do leva (proti směru ručiček) dokud neskočí jiskra
6) přitáhnu rozdělovač, nandám kabel do cívky a je to
OK ?
|
30.8.07, 13:05 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jo akorat abys nastavil tu mezeru 0,4 tak je potreba natocit kliku aby kontakt byl max otevreny ... to uvidis. Merka se koupi v mototechne nebo i zelezarstvi treba
|
30.8.07, 13:12 |
|
|
M3Power
|
Matthes píše: Jo akorat abys nastavil tu mezeru 0,4 tak je potreba natocit kliku aby kontakt byl max otevreny ... to uvidis. Merka se koupi v mototechne nebo i zelezarstvi treba
Aha, aha ... takže stačí prohodit body 1 a 2 ... myslel jsem, že když je řemenice na 6° tak je max na kontaktech a potom se nastavuje ta mezera na 0.4 ale to je vlastně asi dost blbost, že
|
30.8.07, 13:18 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jj, tak to neplati pri 6° uz musi skocit jiskra, takze se prohodi ty body 1 a 2 no. Kdyz uz budes u toho tak zjisti jesi se hridel rozdelovace nehybe do stran ... To nesmi, tocit se ovsem muze
|
30.8.07, 13:29 |
|
|
M3Power
|
Matthes píše: Jj, tak to neplati pri 6° uz musi skocit jiskra, takze se prohodi ty body 1 a 2 no. Kdyz uz budes u toho tak zjisti jesi se hridel rozdelovace nehybe do stran ... To nesmi, tocit se ovsem muze
Když to budu mít povolené, tak se nesmí kvedlat do stan v té trubce, jo ? Prostě v ni musí sedět pevně a jen se otáčet kolem osy. OK ? Co když se bude kvedlat ?
|
30.8.07, 13:34 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Pockej, ta osa na ktery je nasazenej palec rozdelovace se nesmi kvrdlat do stran
|
30.8.07, 13:44 |
|
|
M3Power
|
Matthes píše: Pockej, ta osa na ktery je nasazenej palec rozdelovace se nesmi kvrdlat do stran
Jo, ahá ... ho to prubnu ...
|
30.8.07, 13:54 |
|
|
M3Power
|
A na tom karburátoru. Který šroub je na volnoběh a který na bohatost ?
|
30.8.07, 13:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|