|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Prosím o radu s vůlí v maticovém řízení u Š 105
Autor |
Zpráva |
Duňa
|
Prosím o radu s vůlí v maticovém řízení u Š 105
Poraďte prosím, zničeho nic se mi objevila vůle v převodce řízení. Jedná se o vůli cca 20 - 30 stupňů. Sehnal jsem druhou převodku, v domnění že odešla matice nebo šnek jsem ji nadšeně vyměnil. Ale vůle je po ujetí asi 200 km zpět. Opět v převodce řízení. Tak nevím, co vyměnit. Tyč řízení i všechny čepy jsou nové (je na nich najeto cca 5000 km). Poraďte prosím, zda je v háji matice nebo je něco špatně složené. Za Vaše rady všem předem děkuji.
_________________ Duňa
Škoda 105 S
Barva písková maskovací
|
3.9.07, 17:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Zkoušel jsi jí seřídit?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.9.07, 17:21 |
|
|
Duňa
|
Jestli myslíš ten seřizovací šroub na 18 klíč, tak jsem to zkoušel. Akorát mi ztuhlo řízení, ale vůle zůstala. Mám už podezření na špatnou montáž. Ale nevím takovou dobu to bylo v poho a teď najednou problém, no netuším. Jsem v koncích.
_________________ Duňa
Škoda 105 S
Barva písková maskovací
|
3.9.07, 17:39 |
|
|
Martin
|
A je to určitě v převodce? Není to náhodou v kulovém čepu?
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
3.9.07, 20:06 |
|
|
Duňa
|
Tak to si nejsem jistý, ale když přítelkyně zahýbala volantem, tak se kardan před převodkou hýbal podle volantu a za převodkou se zpožděním. Zvláštní je, že vůle je stejná v celém rozsahu volantu. Vžd pootočím o stejnou vzdálenost než se pohnou kola.
_________________ Duňa
Škoda 105 S
Barva písková maskovací
|
3.9.07, 20:24 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |