Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 07:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Vyplavena pojistkova skrin 
Autor Zpráva

Příspěvek Vyplavena pojistkova skrin
Mam takovi problem po delsim stani na desti se my na me felicii vyplavila pojistkova skrin vubec nechapu kudy by se mohla dostat voda muze my nekdo poradit kama by mohla tect (pred rokem bylo vymeneno predni sklo i s gumou a zadna skvyra se tam neobjevila zatim)

7.9.07, 15:45
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Vyplavena pojistkova skrin
bad píše:
Mam takovi problem po delsim stani na desti se my na me felicii vyplavila pojistkova skrin vubec nechapu kudy by se mohla dostat voda muze my nekdo poradit kama by mohla tect (pred rokem bylo vymeneno predni sklo i s gumou a zadna skvyra se tam neobjevila zatim)

Je možné že bylo usazené špatně...u pojistkové skříně žádná díra od výroby není, kromě průchodky na svazek, to je ale dost vysoko takže o tom bych dost pochyboval. Jedině že by tam bylo někde něco prohnilé.

7.9.07, 16:06
Profil ICQ

Příspěvek 
Nad tim jsem taky uz uvazoval asi to udelam pro jistotu ze koupim neutralni silikon a nacpu ho pod tu gumu a pak se uvidi co to udela

7.9.07, 16:24

Příspěvek 
taky mi tece do pojistkove skrine u Felicie, na pravem blatniku je prijdelana antena na handsfree a od ni vede kabel kolem baterky do kabiny pres takovou gumu, je mozne ze voda stekala po tom kabliku primo pod pristrojovou desku. Na kabliku v miste motoru jsem udelal provis, aby stekala dolu. Uvidime no.
kdyz tak cela palubovka ven a silicon pojede :)

10.9.07, 10:40

Příspěvek 
Otec měl problém s vodou kolem pojistek, nechal přetěsnit přední sklo a má klídek. Stejný problém jsem měl i já, ten samý postup a je to v klidu.

25.9.07, 12:53
Mistr mechanik

Příspěvek 
no mi tam takz natelklo ale kolega vzal vapkou výplně dveří ale už to chudera nerozchodila miloš

25.9.07, 19:20
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]