kontrolka na druhú komoru na karbe Favo?
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
kontrolka na druhú komoru na karbe Favo?
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.8.07, 11:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Jo, to má fert.j, údajně od výroby.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
20.8.07, 13:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem si myslel že to je na sytič , viděl jsem to jednou a co to má jinak za význa ušetří to něco? miloš
|
20.8.07, 16:42 |
|
|
patrik-hp
|
slovacek.milos píše: já jsem si myslel že to je na sytič , viděl jsem to jednou a co to má jinak za význa ušetří to něco? miloš
Mílo nejspíš optickej turboefekt... Ale né,jde o spotřebu,když se ti rožhne,tak už to není za šest a půl,sedm,osm,ale od deseti vejš
|
20.8.07, 16:46 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
patrik-hp píše: slovacek.milos píše: já jsem si myslel že to je na sytič , viděl jsem to jednou a co to má jinak za význa ušetří to něco? miloš Mílo nejspíš optickej turboefekt... Ale né,jde o spotřebu,když se ti rožhne,tak už to není za šest a půl,sedm,osm,ale od deseti vejš
to se mi libi. Sice to je vazne jen pro informaci a efekt, ale neslo by to nabastlit, nebo nejak vymyslet na rapidacky karb
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
11.9.07, 13:04 |
|
|
fert.j
|
No jasne to mam ja na stroji uz od jeho narozeni.
poznas podle toho ze jedes na jednu diru a da se tim docela usetrit kdyz si das pozor a kdyz budes jezdit jen na ejdnu tak to bude jezdit za min mam to vyzkouseny ze se na jdnu diru da jezdit i za 6 ale na 2diry i za 11
a na jednu diru se da v pohode udrzovat 140km/h rychlost
|
11.9.07, 13:19 |
|
|
CROWACK
|
Lukas píše: patrik-hp píše: slovacek.milos píše: já jsem si myslel že to je na sytič , viděl jsem to jednou a co to má jinak za význa ušetří to něco? miloš Mílo nejspíš optickej turboefekt... Ale né,jde o spotřebu,když se ti rožhne,tak už to není za šest a půl,sedm,osm,ale od deseti vejš to se mi libi. Sice to je vazne jen pro informaci a efekt, ale neslo by to nabastlit, nebo nejak vymyslet na rapidacky karb
dobastlit mikrospinac pod ovladani druhe komory na sedru...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
11.9.07, 14:17 |
|
|
Dyno
|
Nebo si ji odpojte 2.komoru úplně
|
11.9.07, 17:50 |
|
|
Nepér
|
A pojede mi to jako unavená 120, tůdle
|
11.9.07, 18:06 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Odpojit natvrdo je blbost, to se pak neaktivuje kdyz bude potreba (predjeti, kopec).
Ja nechapu o co go, to mate dreveny nohy ze nepoznate v odporu plynovyho pedalu ze se odblokovala druha komora? No samozrejme ze odblokovana jeste neznamena ze je otevrena ... ale je to zadarmo rovnou z vyroby Mozna by nebylo od veci namazat tahlo plynu, bo koupit v potrebach pro slapalisty bowden s teflonem a licnu ... hned by to bylo lepci
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
11.9.07, 18:06 |
|
|
ventYl
|
a preco by som si to nezapojil, ked mam na to defakto od vyroby kontrolku v pristojovom stite? :) povodne je sice urcena na sytic, ale nic nebrani mi ju vyuzit kombinovane ;)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
11.9.07, 18:27 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Matthes píše: Odpojit natvrdo je blbost, to se pak neaktivuje kdyz bude potreba (predjeti, kopec). Ja nechapu o co go, to mate dreveny nohy ze nepoznate v odporu plynovyho pedalu ze se odblokovala druha komora? No samozrejme ze odblokovana jeste neznamena ze je otevrena ... ale je to zadarmo rovnou z vyroby Mozna by nebylo od veci namazat tahlo plynu, bo koupit v potrebach pro slapalisty bowden s teflonem a licnu ... hned by to bylo lepci
ale tak, jde o to ze je zas moznost se na aute seberealizovat... a kdyz to jeste bude svitit...
Jinak ten teflonovy bowden a lanko misto struny si slibuju uz dlouho, ale...
to CROWACK kdyz mi reknes jaky mikrospinac, tak pak to uz problem - to uz pak zapojim, ale ja se v tech elektrosoucastkach moc nevyznam, tak jestli vis jaky...
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
11.9.07, 21:36 |
|
|
fert.j
|
spinaci mikrospinac aby kdyz se to rozepene aby spojil obvod a zarovicka se rozzsitila
|
11.9.07, 22:14 |
|
|
CROWACK
|
Lukas píše: to CROWACK kdyz mi reknes jaky mikrospinac, tak pak to uz problem - to uz pak zapojim, ale ja se v tech elektrosoucastkach moc nevyznam, tak jestli vis jaky...
treba tohle, co ja vim, dulezity je ze mikrospinac je malej a ma maly ovladaci sily http://www.esoucastky.cz/mikrosp-prep-1 ... 0+dp74258/ dulezity je akorat aby sepnul pri odlehceni a aby tam sel nejak civilizovane pridelat...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
12.9.07, 01:07 |
|
|
Nepér
|
Ten s tím plíškem bude možná lepší...
|
12.9.07, 09:43 |
|