Autor |
Zpráva |
1maty1
|
jak spravne natankovat plnou nadrz
zdar borci
potrebuju zjistit jestli mi ukazuje spatne palivomer nebo na benzince sidi (benzin kupuju jen na jednom miste za 27,60 )
ted tankuju stylem ze zmacnu na pistoli tu packu a cekam dokud "neproklouzne" pak chvili pockam a zmacknu znova pak jeste jenou potom uz prokluzuje furt, je to nejak moc blbe pac po takovymhle natankovani to ukazuje 3/4 nadrze
_________________ S105 S (S jako Sport) rv84 momemtálně motor S120 -- podlehl korozi -- už je na šroťáku
předívka: Trhač hlav, odlehčená oxidem železitým
|
12.9.07, 18:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Tak natankuj tak, že máš pocit, že je plná, odpoj baterku a sundej plovák a podívej se, kolik tam je doopravdy a máš jasno.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
12.9.07, 18:08 |
|
|
Šemik
|
To není zase až tak neobvyklé, ty škodovácké palivoměry jsou jen VELMI málo přesné ukazatele. Musíš si hrát s ohnutím tyčky na které je plovák, aby ti to ukazovalo menší kraviny.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
|
|
ventYl
|
ked uz to preklzava stale, tak by mala byt nadrz plna az do hrdla
3/4 ti to moze ukazovat, ak mas upchate odvzdusnovanie nadrze podla mna
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
|
|
Šemik
|
Drak píše: ...odpoj baterku a sundej plovák a podívej se, kolik tam je doopravdy a máš jasno.
Není to u tohodle zbytečné? Pokud nebude mít zapnuté zapalování není na plováku nikde žádné napětí.
|
12.9.07, 18:09 |
|
|
Drak
|
opatrnosti není nikdy nazbyt, kousek vedle je svazek a kolikrát je prošoupanej od židle a uhasit takových 35 litrů benzínu dá trošku zabrat.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
12.9.07, 18:11 |
|
|
1maty1
|
Drak píše: a uhasit takových 35 litrů benzínu dá trošku zabrat.
to jeste jde uhasit ...
TO ALL:
se kouknu do nadrze ted ruciska je presne na konci cervenyho pole takze by tam nemelo byt skoro nic ...
jdu na to za chvili napisu
_________________ S105 S (S jako Sport) rv84 momemtálně motor S120 -- podlehl korozi -- už je na šroťáku
|
12.9.07, 18:18 |
|
|
Šemik
|
1maty1 píše: Drak píše: a uhasit takových 35 litrů benzínu dá trošku zabrat. to jeste jde uhasit ... TO ALL: se kouknu do nadrze ted ruciska je presne na konci cervenyho pole takze by tam nemelo byt skoro nic ... jdu na to za chvili napisu
Co tě napadá, tam bude ještě skoro tak půlka
|
12.9.07, 18:23 |
|
|
ventYl
|
skontroluj si, v akom stave mas odvetravanie nadrze, teoreticky, ak by si mal odvetravanie zapchate / whatever, tak sa ti nadrz naplni cez hrdlo, ktore do nadrze vstupuje zboku a jeho horna hrana je cca v 3/4 nadrze a nad tymto zostane vzduchova bublina. nejaky benzin sa este dostane do nalevneho hrdla a potom koniec. bublina v nadrzi ale ostane a plavak ukazuje len 3/4.
ale je to len teoria, neviem, kade inde sa este nadrz odvetrava
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
12.9.07, 18:23 |
|
|
1maty1
|
Šemik píše: Co tě napadá, tam bude ještě skoro tak půlka :lol:
ale je tam 8mm benzinu v ty hlubsi casti
jak zjistim ze je ucpany odvetrani (nebo spis jak to opravim)
|
12.9.07, 18:35 |
|
|
Kristensen
|
1maty1 píše: Šemik píše: Co tě napadá, tam bude ještě skoro tak půlka ale je tam 8mm benzinu v ty hlubsi casti jak zjistim ze je ucpany odvetrani (nebo spis jak to opravim)
Vytáhni plovák ven hoď sedačku zpět zapoj plovák a zkus s ním zahejbat jestli půjde akorát ještě by bylo lepší ho připojit na kostru ta je pod jedním z těch šroubků co ho držej v nádrži. Pokud ti to ukáže plnou, tak ho dej zpět, dotankuj podle pistole do plnej a podívej se kolik holt v tej nádrži je benzínu.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
12.9.07, 20:32 |
|
|
venca.m
|
Já teda plnou vetsinou netankuju protoze na to nemam,ale jednou sem to zkousel, a kdyz vypla pistol, tak byly tak 2 deci benalu na zemi...jak to vypinani funguje?Bylo to pistoli nebo autem?
|
12.9.07, 21:18 |
|
|
Kristensen
|
někde ti to šlo přepadem
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
13.9.07, 16:26 |
|
|
David
|
A kolik se ti tam vejde nebo spíš kolik natankuješ benzínu než vypne pistol když teď jsi si jistej že je nádrž prázdná??
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
13.9.07, 16:57 |
|
|
1maty1
|
David píše: A kolik se ti tam vejde nebo spíš kolik natankuješ benzínu než vypne pistol když teď jsi si jistej že je nádrž prázdná??
jo to prave nevim dneska rano sem doma nasel jen petikilo
ale nejvic sem tan nalil 27litru a to uz to bylo podle palivomeru skoro prazdny
|
13.9.07, 17:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|