Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
rozvody po 205 000 KM
čus, máme motor na ponku, ale fotrovi se do toho nechce, jinak sou vytahaný písty s ojnicema, hlava, vana, klika zůstala, prsa taky, tak nevim jestli ho mám přemlouvat nebo ne, jinak sem někde čet něco od škodovky as, že se rozvody neměněj, ale po 205 kkm, nevim, já bych je dal, když je motor venku
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
12.9.07, 18:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
rozhodně vyměnit, motor se o dost zklidní.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
12.9.07, 18:50 |
|
|
David
|
Re: rozvody po 205 000 KM
Ondras83 píše: jinak sem někde čet něco od škodovky as, že se rozvody neměněj Tak to by mě zajímalo jakej chytrák to říkal rozvody se musej měnit
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
12.9.07, 19:04 |
|
|
DRYVER
|
Jak rikate urcite vymenit. Ty naklady uz nejsou o moc vetsi. Rozvody koupis zhruba za 300 az 400 + tesnenei pod prsa cca max 5kc.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
12.9.07, 19:19 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ještě gufero pod řemenici
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.9.07, 19:21 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
U tohohle motoru je rozumna hranice do 150 tisic. Opravdu je menit nemusis ale muze ti prdnout rozvodak a potka se ti motor Jinak ste zapomeli na novy oil a tesneni vany a filtr oilu.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
Naposledy upravil Matthes dne 12.9.07, 19:25, celkově upraveno 1
|
12.9.07, 19:24 |
|
|
DRYVER
|
Sadra17 píše: ještě gufero pod řemenici
Jo mas pravdu taky by se mohlo dat druhe. - cca 20 az 50 kc
O II kombi Look RS
|
12.9.07, 19:24 |
|
|
DRYVER
|
Ondras83 píše: čus, máme motor na ponku, ale fotrovi se do toho nechce, jinak sou vytahaný písty s ojnicema, hlava, vana, klika zůstala, prsa taky, tak nevim jestli ho mám přemlouvat nebo ne, jinak sem někde čet něco od škodovky as, že se rozvody neměněj, ale po 205 kkm, nevim, já bych je dal, když je motor venku
Ted sem si toho vsiml - jak ste dokazali vytahnout pisty s ojnicema kdyz zustala na motore hlava i vana ???
O II kombi Look RS
|
12.9.07, 19:27 |
|
|
Kristensen
|
DRYVER píše: Ondras83 píše: čus, máme motor na ponku, ale fotrovi se do toho nechce, jinak sou vytahaný písty s ojnicema, hlava, vana, klika zůstala, prsa taky, tak nevim jestli ho mám přemlouvat nebo ne, jinak sem někde čet něco od škodovky as, že se rozvody neměněj, ale po 205 kkm, nevim, já bych je dal, když je motor venku Ted sem si toho vsiml - jak ste dokazali vytahnout pisty s ojnicema kdyz zustala na motore hlava i vana ???
Já myslím že chtěl říct asi toto: "jinak jsou vytahaný písty s ojnicema, hlava, vana. Klika zůstala, prsa taky....."
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
12.9.07, 20:21 |
|
|
DRYVER
|
Kristensen píše: Já myslím že chtěl říct asi toto: "jinak jsou vytahaný písty s ojnicema, hlava, vana. Klika zůstala, prsa taky....."
Pokud to myslel takhle tak to tesneni pod vanu a novej olej musi koupit tak jako tak a uz se nepromitne cana do vymeny rozvodu jak pise Matthes
O II kombi Look RS
|
12.9.07, 20:29 |
|
|
Ondras83
|
DRYVER píše: Kristensen píše: Já myslím že chtěl říct asi toto: "jinak jsou vytahaný písty s ojnicema, hlava, vana. Klika zůstala, prsa taky....." Pokud to myslel takhle tak to tesneni pod vanu a novej olej musi koupit tak jako tak a uz se nepromitne cana do vymeny rozvodu jak pise Matthes
ježiš nejsme amatéř, motor je do půlky rozebranej, tak na co kupovat olej, jinak tohle neřešim olej, těsnění atd.... to všechno se válí ve skladě (máme autoservis, kolikrát to mám řikat) no a chtěl sem říct, že tam zůstala akorát klika, vložky, prsa, jinak je všechno venku
tak OK, rozvody vyměníme, nejde vo prachy, ale fotřik je nějakej nemocnej, takže proto se mu do toho nechce
|
13.9.07, 09:56 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
když už to máš takhle rozdělaný tak je to práce max na hodinu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.9.07, 13:21 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: když už to máš takhle rozdělaný tak je to práce max na hodinu
jj, to já vim, ale fotřik je nemocnej, takže nevim, ale podle mě se maj udělat na 1000000%, obzvlášť když to je venku z auta, prácička na pohodu
|
13.9.07, 21:27 |
|
|
DRYVER
|
Ondras83 píše: Sadra17 píše: když už to máš takhle rozdělaný tak je to práce max na hodinu jj, to já vim, ale fotřik je nemocnej, takže nevim, ale podle mě se maj udělat na 1000000%, obzvlášť když to je venku z auta, prácička na pohodu
Tak to udelej sam. Na tom nic neni
O II kombi Look RS
|
14.9.07, 11:05 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Ve světě motorů byl "test" bazarovýho favorita nebo formana, to teď nevim a jak tam jsou takový přehledy o servise, tak tam bylo napsáno, že rozvod je řetězem, který se nemění. A hned kousek od toho byla poznámka o velké hlučnosti motorů.
|
14.9.07, 22:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|