Autor |
Zpráva |
M3Power
|
Šemik píše: Jak píše michal, možná to čidlo.. (vede k němu zelený drát) nebo i ten samotný olej, 14 000km na M6AD po měste je děsně moc.
Dobrá dobrá, koupím ten baroskop a o víkendu vyměním oil .... snad to bude OK ...
Chlapi díky za rady ...
|
19.9.07, 13:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Ještě pozor na značku čidla - dneska je kvalitní čidlo vlastně je VERNET, nebo origo ČSSR
S ostatnimi výrobci mám velmi zlé zkušenosti
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.9.07, 13:47 |
|
|
M3Power
|
Šemik píše: Ještě pozor na značku čidla - dneska je kvalitní čidlo vlastně je VERNET, nebo origo ČSSR S ostatnimi výrobci mám velmi zlé zkušenosti
OK, díky ... dám si pozor !
|
19.9.07, 14:13 |
|
|
M3Power
|
Už mám nakoupíno, takže zítra ráno jdu na věc !
|
21.9.07, 09:58 |
|
|
CROWACK
|
M3Power píše: Už mám nakoupíno, takže zítra ráno jdu na věc !
taky mám pěkně nakoupíno ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
21.9.07, 22:26 |
|
|
Ondras83
|
M3Power píše: Matthes píše: Mozna bordel v karbu, co hladina v komore? Poraďte mi jak na to, a já to provedu. Jsem sice vyučený zámečník, ale s karburátorem nemám zkušenosti (kromě Babety )
no tak tohle dělá třeba fichtl-na místě tůůůůůring no a pak zajedna jako že po zadním ze vrat a vono ho**o , vemu šroubovák, vyčistim tryska a valim..... takže že by u šhade zasranej karbec ??
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.9.07, 22:37 |
|
|
CROWACK
|
M3Power píše: Matthes píše: Mozna bordel v karbu, co hladina v komore? Poraďte mi jak na to, a já to provedu. Jsem sice vyučený zámečník, ale s karburátorem nemám zkušenosti (kromě Babety )
nejjednodussi zpusob vycisteni karburatoru sem uz tady nekde psal... jo tady to je... http://www.skoda.panda.cz/forum/viewtop ... highlight= tak to zkus a uvidis...aktualni zkusenost je ze kamos (automechanik) se za mnou onehdy stavoval jestli nemam kondik do Mka...no nechtel sem mu davat ten co vozim s sebou, pac uz bych ho nevidel a tak sem se sel podivat co dela...prej 2x cistil karbec a auto se porad bez sytice dusi, cuka atd...akorat to prej neprofoukl kompresorem. sundal sem filtrbox a provedl vyse zminene znasilneni motoru a najednou vse ok...a schade jela jak drak...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
21.9.07, 23:00 |
|
|
M3Power
|
Heh, karburátorem to nebude, ten jsem dělal před 14ti dny
V sobotu jsem se vrhnul na věc a vyměnil olej, filtr, baroskop, těsnění olejové vany, vyčistil jsem i sací koš (ten byl zasraný až to pěkné nebylo !). Nalil jsem tam M7ADSIII .... Po dojetí domů (asi 15km) lehce poblikávalo mazání na 800ot./min., ale na druhý den jsem najel 40km + 40km a úplně v pohodě, takže snad to bude OK !
Jen mě naštvalo, že jsem koupil těsnění na vanu přímo ve speciálce Škoda na typ M a jedna díra neseděla .... kua, jak to dělají !
Jinak vám všem opět moc děkuji za polopatický popis a rady, které jsem samozřejmě plně zužitkoval !
|
24.9.07, 07:18 |
|
|
Jakub_Simir
|
M3Power píše: Heh, karburátorem to nebude, ten jsem dělal před 14ti dny V sobotu jsem se vrhnul na věc a vyměnil olej, filtr, baroskop, těsnění olejové vany, vyčistil jsem i sací koš (ten byl zasraný až to pěkné nebylo !). Nalil jsem tam M7ADSIII .... Po dojetí domů (asi 15km) lehce poblikávalo mazání na 800ot./min., ale na druhý den jsem najel 40km + 40km a úplně v pohodě, takže snad to bude OK ! Jen mě naštvalo, že jsem koupil těsnění na vanu přímo ve speciálce Škoda na typ M a jedna díra neseděla .... kua, jak to dělají ! Jinak vám všem opět moc děkuji za polopatický popis a rady, které jsem samozřejmě plně zužitkoval !
A nebyla to nahodou dira na ty strane u setrvaku?
_________________ Škoda 120L 1983 / Fa 136 prostě "UŽOVKA" Škoda 110R 1974 - viewtopic.php?f=19&t=7102 Škoda 110R 1980 Škoda felicia 1.6 GLX 1995
Zakladatel Coupé clubu TW Škoda 742 a 718K Forever Team
|
24.9.07, 08:23 |
|
|
M3Power
|
Jakub_Simir píše: M3Power píše: Heh, karburátorem to nebude, ten jsem dělal před 14ti dny V sobotu jsem se vrhnul na věc a vyměnil olej, filtr, baroskop, těsnění olejové vany, vyčistil jsem i sací koš (ten byl zasraný až to pěkné nebylo !). Nalil jsem tam M7ADSIII .... Po dojetí domů (asi 15km) lehce poblikávalo mazání na 800ot./min., ale na druhý den jsem najel 40km + 40km a úplně v pohodě, takže snad to bude OK ! Jen mě naštvalo, že jsem koupil těsnění na vanu přímo ve speciálce Škoda na typ M a jedna díra neseděla .... kua, jak to dělají ! Jinak vám všem opět moc děkuji za polopatický popis a rady, které jsem samozřejmě plně zužitkoval ! A nebyla to nahodou dira na ty strane u setrvaku?
Jo, byla ... všechno sedělo, jen ta jedna ne ...
|
24.9.07, 08:29 |
|
|
Jakub_Simir
|
NO hele a dira ti chbela nebo nepasovala nebo byla navic?
_________________ Škoda 120L 1983 / Fa 136 prostě "UŽOVKA" Škoda 110R 1974 - viewtopic.php?f=19&t=7102 Škoda 110R 1980 Škoda felicia 1.6 GLX 1995
|
24.9.07, 08:34 |
|
|
M3Power
|
Jakub_Simir píše: NO hele a dira ti chbela nebo nepasovala nebo byla navic?
Nepasovala ... vyřešil jsem to vychýlením těsnění a vyvrtáním nové díry ... Naplácal jsem to pro sychr silikonem, takže to (zatím) těsní ...
|
24.9.07, 08:38 |
|
|
Jakub_Simir
|
M3Power píše: Jakub_Simir píše: NO hele a dira ti chbela nebo nepasovala nebo byla navic? Nepasovala ... vyřešil jsem to vychýlením těsnění a vyvrtáním nové díry ... Naplácal jsem to pro sychr silikonem, takže to (zatím) těsní ...
Jasem mel podobnej problem kdyz sem pasoval avnu na favo motor a nakonec to tam slo ale musel jsem jednu diry vynechat.Myslim si ze je vice typu van pac kamos tam ma vanu taky ze schade na favu a pasuje mu vsechno a mam jeste jednu vanu a ta ma zase uplne jiny diry(myslim teda jako ty u setrvaku. Mno nic zahada.
Zatim se mej a
Škodě ZDAR
|
24.9.07, 08:41 |
|
|
M3Power
|
Jakub_Simir píše: M3Power píše: Jakub_Simir píše: NO hele a dira ti chbela nebo nepasovala nebo byla navic? Nepasovala ... vyřešil jsem to vychýlením těsnění a vyvrtáním nové díry ... Naplácal jsem to pro sychr silikonem, takže to (zatím) těsní ... Jasem mel podobnej problem kdyz sem pasoval avnu na favo motor a nakonec to tam slo ale musel jsem jednu diry vynechat.Myslim si ze je vice typu van pac kamos tam ma vanu taky ze schade na favu a pasuje mu vsechno a mam jeste jednu vanu a ta ma zase uplne jiny diry(myslim teda jako ty u setrvaku. Mno nic zahada. Zatim se mej a Škodě ZDAR
No, to je záhada ... jsem rád, že to dopadlo jak to dopadlo ... ještě že jsem měl ten silikon !
|
24.9.07, 08:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|