Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 03:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Naraznik 
Autor Zpráva

Příspěvek Naraznik
Tak som opat raz smejdil po nete a rozmyslal som ako vyriesit predok skodovky bez naraznika. Ked som to najmenej cakal som objavil tuto peknu skodu TRISTAN, ktora ma v predu take dva male chromove naraznicky. Vedel by niekto kde take nieco zozeniem ? Presnejsie co mam hladat? Lebo mi to nic nehovori. Inak tato Rapida nema ani zadny naraznik. Gitom ma jemne zmenene crty a vypada fakt dobre. No ale spet. Prosim poradte niekto co viete o tej prednej nahrade naraznika.

Obrázek

Obrázek

19.9.07, 20:53
Pspvek Reklama

Příspěvek 
vyzera to ohavne!

je to nebezpecne!

len tam pekne krasne vrat narazniky a nevymyslaj blbosti. ked ti niekto napeckuje cimkolvek do zadku a nebudes mat naraznik, zosrotuje ti to nosnik motora, praskne prevodovku a auto bude na odpis. ked nebudes mat predny naraznik, tak ti to zosrotuje predok snad az k mostu / napravnici.

ked si das na predok hentie korcule a niekam to zapikujes, tak to bude fungovat jak britva. bude rezat plech, neplech, cokolvek. Ja osobne, keby som ta s tymto na predku zastavil, tak na teba podam trestne oznamenie za vseobecne ohrozovanie.

Ludia, co ste pozrali chore huby? Co vam drbe v lebeni so skladanim naraznikov? Sak to nevyzera pekne, sak to neni bezpecne a vy tam este nadrbete taketo ostre somariny.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

19.9.07, 21:19
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ventYl píše:
vyzera to ohavne!

je to nebezpecne!

len tam pekne krasne vrat narazniky a nevymyslaj blbosti. ked ti niekto napeckuje cimkolvek do zadku a nebudes mat naraznik, zosrotuje ti to nosnik motora, praskne prevodovku a auto bude na odpis. ked nebudes mat predny naraznik, tak ti to zosrotuje predok snad az k mostu / napravnici.

ked si das na predok hentie korcule a niekam to zapikujes, tak to bude fungovat jak britva. bude rezat plech, neplech, cokolvek. Ja osobne, keby som ta s tymto na predku zastavil, tak na teba podam trestne oznamenie za vseobecne ohrozovanie.

Ludia, co ste pozrali chore huby? Co vam drbe v lebeni so skladanim naraznikov? Sak to nevyzera pekne, sak to neni bezpecne a vy tam este nadrbete taketo ostre somariny.

súhlas :roll:

19.9.07, 21:30

Příspěvek 
Není nad parkování "na nárazníky" :D

Obrázek Obrázek

Tak proč je sundavat.

19.9.07, 22:34
Profil ICQ

Příspěvek 
chtel bych videt jak ses dostal pryc :D

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

19.9.07, 23:00
Profil ICQ

Příspěvek 
Stejně, jako jsem se dostal tam :P chtělo by to posilovač :)

19.9.07, 23:23
Profil ICQ

Příspěvek 
ventYl píše:
...
Ludia, co ste pozrali chore huby? Co vam drbe v lebeni so skladanim naraznikov? Sak to nevyzera pekne, sak to neni bezpecne a vy tam este nadrbete taketo ostre somariny...

100 bodov...zasmal sem se a este mam uplne ten samej pocit...super :lol: :lol: :lol:

20.9.07, 00:14

Příspěvek 
Nepér píše:

pokud máš vzadu parkovací senzor (kouli) tak si to moc lidí nelajzne... :lol:

20.9.07, 00:15

Příspěvek 
Nepér píše:

Nj...je vidět že jsi z města....v Brně jsem se taky co se parkování týká přesvědčil že všechno jde. Ale tohle se mi zdá teda fakt moc, matematicky vyjádřeno pokud je úhlopříčka auta větší než vzdálenost mezi auty tak to přece nemůže jít.

Jinak k tématu: Soushlasím s vámi - nechápu co některým vadí na těch nárazníkách....vždyť třeba na užovkách jsem ty nárazníky docela prožíval (jasně, chrom je chrom), vždycky jsem je strašně rád leštil.

20.9.07, 05:49
Profil ICQ

Příspěvek 
Bez nárazníku je to hnus... Ale líbí se mi ten dezén pneumatik :)

20.9.07, 06:14

Příspěvek 
Konkretne v tomto pripade to ABSOLUTNE nechapem, kedze autor pise, ze chce nejako vyriesit predok auta bez naraznika, tak to vo mne evokuje pocit, ze ani AUTOROVI sa to bez naraznika nepaci. Potom preco ho tam nevratis? Alebo je to proste vseobecna tuningova povinnost mat zo 742jky zhodeny dole predny naraznik a kto ho nema dole, tak je proste makkys?

By som prial vsetkym takym beznaraznikovym gerojom zazit celny naraz do ineho auta, bohate staci jedna supka v kolone pri nepozornosti v malej rychlosti a clovek si uvedomi, co je to za naraz, ked sa zrazia dva tonu vaziace frasy v 20km/h rychlosti. Respekt potom budi hlavne to, ked clovek uvidi, co to porobilo s naraznikom a aka mala rychlost to bola. Garantujem, ze po takom zazitku by vsetky tie demontovane narazniky putovali velmi rychlo naspat.

Takze, asi ta sklamem, ale tuna na tomto fore ti nikto neporadi, ako urobit zo svojho auta pojazdnu rakvu. Riesenie situacie po zlozeni naraznika, montaz ostrych predmetov na predok a zadok auta, striekanie montaznej peny do dutin, rezanie pruzin, to je zopar veci, ktore ti tuna na fore malokto poradi. Ked chces ten predok nejako vyriesit, nahod tam povodny naraznik a kup si pod neho MTX-like spojler, ktory sa na niektorych weboch predavajucich tuningove diely da zohnat pomerne lacno a dokonca by s nim ani nemuseli byt problemy co sa tyka STK a policajtov.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

20.9.07, 07:07
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
cyz píše:
Ale tohle se mi zdá teda fakt moc, matematicky vyjádřeno pokud je úhlopříčka auta větší než vzdálenost mezi auty tak to přece nemůže jít.
Bylo tam asi o 5 cm víc 8)

Obrázek

20.9.07, 08:58
Profil ICQ

Příspěvek 
Nepér píše:

Obrázek

Ty si ale vyhraješ. To bych se na to vykašlal a zaparkoval o 10m dál. Ale tam u vás to asi nejde.

20.9.07, 09:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Martin píše:
Nepér píše:

Obrázek

Ty si ale vyhraješ. To bych se na to vykašlal a zaparkoval o 10m dál. Ale tam u vás to asi nejde.

No na to bych se taky vysr*l to couvani tam neni za minutku - a ta prace se spojkou a volantem ... Asi bych zaparkoval nekde jinde

20.9.07, 12:09

Příspěvek 
No, tak trošku jsem tomu nesmyslu za mnou ohnul značku... nemá jí mít tak vysoko :D

20.9.07, 12:31
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další