|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
zle startovanie, strielanie do vyfuku
Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
zle startovanie, strielanie do vyfuku
tak sa mi zase vratil problem z obcasnym blbym startovanim.
prvy variant:
studeny motor - na prvy krat zakazdym
teply motor - plyn na podlahe: cvakne, nic, 2 krat, cvakne nic, 3 krat cvakne a v poho naskoci
- ziadny plyn: cvakne, raz otoci, 2 krat cvkane raz otoci, pridam plyn v momente v poho naskoci
okrem toho striela do vyfuku ked sa zohreje, ked brzdim medzi 2800 a 2200, najviac na 2500
subjektivne minimalny ubytok vykonu.
zacalo to odkedy som siel po dialnici 140 a brzdil motorom pred vyjazdom u dialnice a den predtym sa mi hrali s bohatostou zmesi na emisnej (tam som toez potom nevedel nastartovat)
je prechlastany?? alebo co, uz sa mi tie problemy zbieraju a krvny tlak mi stupa
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
27.9.07, 16:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Re: zle startovanie, strielanie do vyfuku
deekay píše: tak sa mi zase vratil problem z obcasnym blbym startovanim. prvy variant: studeny motor - na prvy krat zakazdym teply motor - plyn na podlahe: cvakne, nic, 2 krat, cvakne nic, 3 krat cvakne a v poho naskoci - ziadny plyn: cvakne, raz otoci, 2 krat cvkane raz otoci, pridam plyn v momente v poho naskoci okrem toho striela do vyfuku ked sa zohreje, ked brzdim medzi 2800 a 2200, najviac na 2500 subjektivne minimalny ubytok vykonu. zacalo to odkedy som siel po dialnici 140 a brzdil motorom pred vyjazdom u dialnice a den predtym sa mi hrali s bohatostou zmesi na emisnej (tam som toez potom nevedel nastartovat) je prechlastany?? alebo co, uz sa mi tie problemy zbieraju a krvny tlak mi stupa
Já bych to viděl na moc bohatou směs....nejdou ti při přidání plynu z výfuku saze?
|
27.9.07, 16:07 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
cyz píše: deekay píše: tak sa mi zase vratil problem z obcasnym blbym startovanim. prvy variant: studeny motor - na prvy krat zakazdym teply motor - plyn na podlahe: cvakne, nic, 2 krat, cvakne nic, 3 krat cvakne a v poho naskoci - ziadny plyn: cvakne, raz otoci, 2 krat cvkane raz otoci, pridam plyn v momente v poho naskoci okrem toho striela do vyfuku ked sa zohreje, ked brzdim medzi 2800 a 2200, najviac na 2500 subjektivne minimalny ubytok vykonu. zacalo to odkedy som siel po dialnici 140 a brzdil motorom pred vyjazdom u dialnice a den predtym sa mi hrali s bohatostou zmesi na emisnej (tam som toez potom nevedel nastartovat) je prechlastany?? alebo co, uz sa mi tie problemy zbieraju a krvny tlak mi stupa Já bych to viděl na moc bohatou směs....nejdou ti při přidání plynu z výfuku saze?
no sam to asi nezistim
co myslis ako sadze? ze je ten dym cierny?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
27.9.07, 16:14 |
|
|
cyz
|
deekay píše: cyz píše: deekay píše: tak sa mi zase vratil problem z obcasnym blbym startovanim. Já bych to viděl na moc bohatou směs....nejdou ti při přidání plynu z výfuku saze? no sam to asi nezistim co myslis ako sadze? ze je ten dym cierny?
Jo, prostě že to hulí jako ropák...nedávno jsem měl v garáži favorita s tím samým problémem. Tomu jsem se snažil ještě seřídit předstih ale měl tak vyběhaný rozdělovač že to moc nešlo
|
27.9.07, 16:19 |
|
|
wordy
|
deekay,ako ideš uvás na STK,pár metrov pred nima je servys,je tam starsí p§n,perfekne nastavy motor na diagnostike,a keď nepotrebuješ blok,bude to lacné.
|
27.9.07, 16:20 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
wordy píše: deekay,ako ideš uvás na STK,pár metrov pred nima je servys,je tam starsí p§n,perfekne nastavy motor na diagnostike,a keď nepotrebuješ blok,bude to lacné.
myslis tam kde robia emisnu? ked ides z kruhaku od tesca tak prva dolava je rucna autoumyvarka a emisna a dalej je STK
|
27.9.07, 16:23 |
|
|
wordy
|
ano,presne.
|
27.9.07, 16:24 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
tak tam mi to prave dosahali
ako sa vola ten pan? ta brana oproti emisnej? tam je?
|
27.9.07, 16:25 |
|
|
wordy
|
presne tam,kde robia emisnú,ale nie vedla stk.neviem,ako sa volá
|
27.9.07, 16:27 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
wordy píše: presne tam,kde robia emisnú,ale nie vedla stk.neviem,ako sa volá
ked som tam bola ja tak tam boli dvaja asi 50 rocny typkovia a sekretarka tak neviem
|
27.9.07, 16:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|