|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Vojtaa
|
Pružiny Favorit
Zajímalo by mne, zda je rozdíl v pružinách mezi starým a novým Favoritem.
Ty zadní byly od 93.r. určitě odlišné, ale nevím, jak přední. Nemáte někdo i konkrétní hodnoty pružin?
Také by mne zajímalo, jestli byly ty na novějších tvrdší (ikdyž jízda s nimi byla komfortnější)
_________________ Favorit 136L 46kW (1989)
|
1.10.07, 17:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Pružiny Favorit
Vojtaa píše: Zajímalo by mne, zda je rozdíl v pružinách mezi starým a novým Favoritem. Ty zadní byly od 93.r. určitě odlišné, ale nevím, jak přední. Nemáte někdo i konkrétní hodnoty pružin? Také by mne zajímalo, jestli byly ty na novějších tvrdší (ikdyž jízda s nimi byla komfortnější)
to neviem, ale možné to je, akurát viem že Favo a Forman má iné.... ale silnejšie struny znanená vyžšiu výšku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
1.10.07, 17:37 |
|
|
Ondras83
|
sakra chlapi, hledejte, už sem to sem někam dával a nehodlám to porád přepisovat ...., když jste nový, tak se před tim než to napíšete koukněte jestli to téma, co chcete psát není....stopro tady sou, protože pružiny na favo, felicii se tady řešili mnohokrát
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
2.10.07, 10:58 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: sakra chlapi, hledejte, už sem to sem někam dával a nehodlám to porád přepisovat ...., když jste nový, tak se před tim než to napíšete koukněte jestli to téma, co chcete psát není....stopro tady sou, protože pružiny na favo, felicii se tady řešili mnohokrát
asi máš pravdu, ale pri počte príspevkov a ľúdí sa to ťažko hľadá, a nový tu rozhodne niesom, stačí hodiť odkaz...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.10.07, 12:40 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|