Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 23:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Palivoměr 
Autor Zpráva

Příspěvek Palivoměr
Mám neřešitelný problém na favoritu r. v. 1993. Ručička palivoměru mě ukazuje stále na nule a svítí mě stále kontrolka.Toto se děje i když odpojím svorkovnici na nadrži.Mám schéma elek. zapojení ale po demontáži palubních přístrojů jsem zjistil
že schéma nesouhlasí z elek.kabeláží.Připadá mě to jako kdybych měl kabeláž z
felicie a přístroje na palubce jsou favorit.Palivoměr který je v nádrži z čerpadlem je prý v pořádku o tom mě ujistily už dva autoelektrikáři ale dál už si neví rady tak vás žádám o pomoc dík.

11.6.06, 14:29
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Palivoměr
cetl píše:
Mám neřešitelný problém na favoritu r. v. 1993. Ručička palivoměru mě ukazuje stále na nule a svítí mě stále kontrolka.Toto se děje i když odpojím svorkovnici na nadrži.Mám schéma elek. zapojení ale po demontáži palubních přístrojů jsem zjistil
že schéma nesouhlasí z elek.kabeláží.Připadá mě to jako kdybych měl kabeláž z
felicie a přístroje na palubce jsou favorit.Palivoměr který je v nádrži z čerpadlem je prý v pořádku o tom mě ujistily už dva autoelektrikáři ale dál už si neví rady tak vás žádám o pomoc dík.

Zkusil bych nahodile proházet kabely od plováku. Zničit nemůžeš pokud vím nic

13.6.06, 13:55

Příspěvek 
Ja mam trosku jiny problem. Rucicka ukazatele me ukazuje strasne nahodile. treba pri sepnuti klicku mam 1/4nadrze, ale po nastartovani a odjeti cca 100-500m mi stoupne tesne pod 1/2. Pokud treba jedu do otacky a mam pul nadrze tak neni problem aby mi klesnla na 0 a kontrolka se rozsvitila.ono me to vadi, jelikoz to zkresluje kdyz nekomu pujcim auto, zak se kukne a ma tam malo a kdyz mi nacepuje za 100 a ujede 100km tak po vraceni je tam stejne.

13.6.06, 15:16
Profil ICQ

Příspěvek 
Už máš asi vyšoupanou odporovou dráhu pod jezdcem od plováku co měří hladinu,vyměnit.

13.6.06, 15:39

Příspěvek 
V žádném případě dráty nepřehazuj.Barvu drátu souhlasí s barev.značením na nádrži.Přikláním se na Pepovu variantu.čus

13.6.06, 22:02

Příspěvek 
pepa píše:
Už máš asi vyšoupanou odporovou dráhu pod jezdcem od plováku co měří hladinu,vyměnit.

Dík za rady ale problém je v tom že i když odpojím dráty na nádrži tak mě stála svítí ta kontrolka a ručička je dole.

15.6.06, 08:23

Příspěvek 
cetl píše:
pepa píše:

Dík za rady ale problém je v tom že i když odpojím dráty na nádrži tak mě stála svítí ta kontrolka a ručička je dole.

To bylo pro me.

15.6.06, 08:56
Profil ICQ
Příspěvek Re: Palivoměr
cetl píše:
Ručička palivoměru mě ukazuje stále na nule a svítí mě stále kontrolka.Toto se děje i když odpojím svorkovnici na nadrži..

Jeste zkontrolovat a promerit kabely mezi budiky a nadrzi, jestli neni
zkrat na kostru nebo mezi sebou.

20.6.06, 12:07

Příspěvek 
cetl píše:
pepa píše:

Jak ti radí Pepíno.Proměř dráty zda nemají svod proti kostře,nebo mezi sebou.Pokud bude vše o.k. musíš omrknout přístrojovku.To že ti svítí stále kontrolka a nulovou hladinu,má na svědomí mínus pól,který má jít přez odpor v plováku.

20.6.06, 22:04

Příspěvek 
Tak vam vsem dekuji za rady.Problem jsem vyresil tim ze jsem to dal do servisu s tim at me najdou chybu ze si to opravim sam.Tam zjistily nejakou zavadu v palubce tu odstranily a tim se zjistilo ze je spatny plovak.Sranda me stala 1.500kc.Tak mam jistotu ze je spatnej plovak.Tak to tady dam do fora jestli ho nekdo nema za prijatelnou cenu novy stoji 1.800kc.

30.6.06, 10:31
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]