Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Re: vačka
škodař píše: michalkatka píše: škodař píše: dyž už doma upravuju panelku tak sem se hrabal ve skříni a našel sem 2 vačky jednu ze 105ky a druhou ze 120ky asik jsou obě stejný ale o to nejde mám doma jeden 120kovej motor co jsem vitáhl z rapida na rozebrání co kdybych před tím než ho rozeberu použil jako testovací model že bych tu jednu vačku lízl trochu flexou?? a teď mně kamenujte! myslíte že bych se mohl trefit??? si blázon, napadlo ma že by si si mohol na tú vačku vyrobiť niečo ako majú na výrobu, alebo skôr kopírovanie kľúčov v kľúčovej službe. samozrejme musel by si zohať nejakú predlohu... 280° alebo 320° mno tak předlohu ani nepotřebuju stačí dyž nebude mít variabilní časovýní nebo jak se tomu říká někde sem to tu čet s předchozím přízpěvku
alebo ju na sústruhu zrovnať
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.10.07, 08:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
aja mam doma 10kg palici, ocelovej a hlinikovej drat a kdyz je zamotam dohromady, udelam kolecko a rozflakam palici, tak mam bimetalovy pistni krouzky
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.10.07, 10:45 |
|
|
škodař
|
kachnis píše: aja mam doma 10kg palici, ocelovej a hlinikovej drat a kdyz je zamotam dohromady, udelam kolecko a rozflakam palici, tak mam bimetalovy pistni krouzky mno vidíš to můžeš vyrábět na zekázku
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
8.10.07, 12:36 |
|
|
škodař
|
michalkatka píše: škodař píše: michalkatka píše: škodař píše: dyž už doma upravuju panelku tak sem se hrabal ve skříni a našel sem 2 vačky jednu ze 105ky a druhou ze 120ky asik jsou obě stejný ale o to nejde mám doma jeden 120kovej motor co jsem vitáhl z rapida na rozebrání co kdybych před tím než ho rozeberu použil jako testovací model že bych tu jednu vačku lízl trochu flexou?? a teď mně kamenujte! myslíte že bych se mohl trefit??? si blázon, napadlo ma že by si si mohol na tú vačku vyrobiť niečo ako majú na výrobu, alebo skôr kopírovanie kľúčov v kľúčovej službe. samozrejme musel by si zohať nejakú predlohu... 280° alebo 320° mno tak předlohu ani nepotřebuju stačí dyž nebude mít variabilní časovýní nebo jak se tomu říká někde sem to tu čet s předchozím přízpěvku alebo ju na sústruhu zrovnať jak zarovnat:?? to by neutvírala vůbec dybych ju zakulatil...
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
8.10.07, 12:36 |
|
|
škodař
|
Vít Široký píše: Však to zkus, to by mohlo být zajímavé, už jen pokus, jestli to vůbec bude fungovat. Nečekám zázraky, ale ta zvědavost, jestli to poběží je u mě veliká a jestli to je motor do šrotu, tak jen do toho. Můžeš to flexou zkusit i úpravu spalovacích prostorů a snížení hlavy, aspoň se ukáže, co jde a co nejde jj přesně tak investice do toho minimální ale víledek??? zkusit se má všechno....
|
8.10.07, 12:38 |
|
|
škodař
|
no_-_name píše: škodař píše: tadykty stroje jsou náchyslí na zadření kámoš to zadře dal do na výbrus a jak to zajížděl šecko v pohodě a zadřel to znovu tak se naštval dal to na výbrus a koupil do toho kovanej píst z ameryky za 3500tisíca to byste nevěřili co dokáže píst ta motorka byla jak vyměněná ůplně jiný dobrý jízdní vlastnosti... to mi nějak nesedí tohleto... pokud byl stejnej výbrus, jak to mohlo jet jinak? Možná že byl ve válci volnější,ale normální původní by se po záběhu uvolnil taky... no nevím ale ten píst mně ůplnbě jinej tvar a byl dost nižní odlechččenej a tak prostě ůplně jinej než origo.. a ten motor mně narvanej v kostře ktm350 a 2x mu praskla kostra
|
8.10.07, 12:42 |
|
|
no_-_name
|
škodař píše: no nevím ale ten píst mně ůplnbě jinej tvar a byl dost nižní odlechččenej a tak prostě ůplně jinej než origo.. a ten motor mně narvanej v kostře ktm350 a 2x mu praskla kostra
a vyvážili jste to? jestli ne, tak se ani nedivím že praskla kostra, to musel bejt vibrátor
|
8.10.07, 13:29 |
|
|
Radic
|
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
8.10.07, 13:35 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
tak přebouchej meteory
|
8.10.07, 13:38 |
|
|
škodař
|
no_-_name píše: škodař píše: no nevím ale ten píst mně ůplnbě jinej tvar a byl dost nižní odlechččenej a tak prostě ůplně jinej než origo.. a ten motor mně narvanej v kostře ktm350 a 2x mu praskla kostra a vyvážili jste to? jestli ne, tak se ani nedivím že praskla kostra, to musel bejt vibrátor mno on to nějak celí převařoval borec se svářečákem zepředu ten motor bdžel na pevno na dvou šroubkách a ze zadu na dvou silemblokách ale motorka valila jak dělo ale taky žrala jak rakovina...
|
8.10.07, 13:56 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
dvou silemblokách .....
...jezismarja, alespon nazvy dilu bysme mohli znat....sileNTblokach.....
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.10.07, 14:07 |
|
|
škodař
|
kachnis píše: dvou silemblokách .....
...jezismarja, alespon nazvy dilu bysme mohli znat....sileNTblokach..... omlouvám se ale u nás na dědině se tomu tak říká
|
8.10.07, 16:10 |
|
|
škodař
|
takže na tykto experimentování zatím kašlu neska sem mi na 250ce rozsipalo něco v převodovece sel se a něco jak dyby se mi sekal řetaz zastavil sem vyřadil sem nakopl sem to udělalo to pár otáček a seklo se to a tak furt.. takže se tedkom budu rýpat vtym..
|
8.10.07, 18:17 |
|
|
fatal
rejpal
|
škodař píše: ...takže se tedkom budu rýpat vtym...
Flexou?
|
8.10.07, 18:18 |
|
|
škodař
|
fatal píše: škodař píše: ...takže se tedkom budu rýpat vtym... Flexou? to vůbec na té motorce mi záleží na tu pouze odborné nářadí žádnej okosnanej škoubová hezky pjeknej rovnej abych nepoškodil hlavičky šroubů a tak
|
8.10.07, 18:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|