Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
8.10.07, 20:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ales M
|
To tu vačku rači zabodni k rajčatum...... Vubec bych neztrácel čas.... Na méotoru ti až tak jak samotná vačka k výkonu nepomuže !!!... Nejdůležitější je právě ta přesnost časování vačky a celkově rozvodů.... A jak už bylo psáno... jak to natočíš (jastli) tak máš pár minut než ti to začne jít aspon na tři....
Vubec bych se tim nezaobíral...
|
8.10.07, 22:06 |
|
|
DRYVER
|
Zkusit se ma vsechno. A navic clovek se chybami a omylem uci. Takze pokud mas cas a vazne se nudis s chuti do toho
O II kombi Look RS
|
9.10.07, 14:26 |
|
|
Drak
|
Re: vačka
škodař píše: tadykty stroje jsou náchyslí na zadření kámoš to zadře dal do na výbrus a jak to zajížděl šecko v pohodě a zadřel to znovu tak se naštval dal to na výbrus a koupil do toho kovanej píst z ameryky za 3500tisíca to byste nevěřili co dokáže píst ta motorka byla jak vyměněná ůplně jiný dobrý jízdní vlastnosti...
Tak to je teda dílo, nechceš se přihlásit do soutěže "kdo naseká nejvíc chyb v jedné větě"? Asi bych nechtěl vidět tvoju češtinářku, ta musí být chudák šedivá...
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
9.10.07, 15:53 |
|
|
škodař
|
Re: vačka
Drak píše: škodař píše: tadykty stroje jsou náchyslí na zadření kámoš to zadře dal do na výbrus a jak to zajížděl šecko v pohodě a zadřel to znovu tak se naštval dal to na výbrus a koupil do toho kovanej píst z ameryky za 3500tisíca to byste nevěřili co dokáže píst ta motorka byla jak vyměněná ůplně jiný dobrý jízdní vlastnosti... Tak to je teda dílo, nechceš se přihlásit do soutěže "kdo naseká nejvíc chyb v jedné větě"? Asi bych nechtěl vidět tvoju češtinářku, ta musí být chudák šedivá... nádou mám pjeknou čestinářku taká kozatá blonscka višší asik 25let to bude asik tím že mně v tech hodinách rozptyluje
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
9.10.07, 17:25 |
|
|
Drak
|
Nebo by chuděra měla jít vrátit diplom, čert ví, na čí straně bude chyba...
Za domácí úkol jí přetiskni část obsahu Techwebu, s většinou Tvojich příspěvků, pak se to možná rozlouskne, kde je zádrhel.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
Naposledy upravil Drak dne 9.10.07, 17:30, celkově upraveno 1
|
9.10.07, 17:29 |
|
|
škodař
|
DRYVER píše: Zkusit se ma vsechno. A navic clovek se chybami a omylem uci. Takze pokud mas cas a vazne se nudis s chuti do toho mno tedkom nejak nestíhám se an dostat k počítači maluch mi zavazí v dílně ani projít nemohu páč mi dvě motorky stojej hned ve vchodu a ještě chodím na brigády roznáším letáky a studuji
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
9.10.07, 17:30 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
škodař píše: DRYVER píše: Zkusit se ma vsechno. A navic clovek se chybami a omylem uci. Takze pokud mas cas a vazne se nudis s chuti do toho mno tedkom nejak nestíhám se an dostat k počítači maluch mi zavazí v dílně ani projít nemohu páč mi dvě motorky stojej hned ve vchodu a ještě chodím na brigády roznáším letáky a studuji tak studuj, a přihlaš se na kroužek bohemistiky, to budeš valit oči
|
9.10.07, 18:11 |
|
|
škodař
|
Vít Široký píše: škodař píše: DRYVER píše: Zkusit se ma vsechno. A navic clovek se chybami a omylem uci. Takze pokud mas cas a vazne se nudis s chuti do toho mno tedkom nejak nestíhám se an dostat k počítači maluch mi zavazí v dílně ani projít nemohu páč mi dvě motorky stojej hned ve vchodu a ještě chodím na brigády roznáším letáky a studuji tak studuj, a přihlaš se na kroužek bohemistiky, to budeš valit oči co to je ta bohemistika??
|
9.10.07, 20:55 |
|
|
Drak
|
Zkus jednou nečumět učitelce na kozy, nebo ju popros, ať chodí ve svetru, pak se to určitě dozvíš.
|
10.10.07, 06:21 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Drak píše: Zkus jednou nečumět učitelce na kozy, nebo ju popros, ať chodí ve svetru, pak se to určitě dozvíš. Swetry s kozama jsou taky gut. škodař píše: co to je ta bohemistika??
To u vas v Asii nemate.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
10.10.07, 07:28 |
|
|
DRYVER
|
O II kombi Look RS
|
10.10.07, 15:11 |
|