|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
michal321
|
Vzduchovy filtr
Nazdarek v poslední době mám nějaky problem se vzduchovym filtrem. Je porad plny benzinu a auto strasne smrdí (voni ) benzinem!!!Mám šáde 105L. Díky predem za radu
|
8.10.07, 16:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Vzduchovy filtr
michal321 píše: Nazdarek v poslední době mám nějaky problem se vzduchovym filtrem. Je porad plny benzinu a auto strasne smrdí (voni ) benzinem!!!Mám šáde 105L. Díky predem za radu
tažko povedať, smrdí skutočne filter, alebo ti niekde uniká benzín? ak do oleja, mohlo by to cez odsávanie olejových výparov... ale to by bolo skôr cítiť po oleji, najskôr ti niekde presakuje benzín, alebo chyba v karburátore.
motor ide dobre?, previdelne?, čo voľnobeh? a čo spotreba? olej ubúda? pribúda? alebo sa drží?
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.10.07, 16:30 |
|
|
michal321
|
NO ONO JE TOHO U TE SADE ASI VIC Olej mi ubyva a to sice pravidelne ale to je nekde nejake tesneni v pici a nemam se do toho rozdelavat to cele ale kdybych musel tak bych musel. Urcite mi benzin nikde neutika to vím na 100 pero ale po jizde je ten vzduchove filtr plne benzinu. Navic nedavno sem cistil karburator a kdyz sem oddelal to modry (jak je v tom ten filtr-omlouvam se za vyrazi) tak mi z toho vyteklo asi 1/2 deci benzinu. Tak nevim
jinak mi to zere +-8 az 9 litru proste v normalu
|
8.10.07, 16:58 |
|
|
Šemik
|
No, tak 9l je na 105 dost ¨
Nejdriv zkontroluj ten nipl ve viku na ktery se dava ta hadice od AC pumpy, casto byva uvolnen..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
8.10.07, 17:00 |
|
|
Radic
|
Šemik píše: No, tak 9l je na 105 dost ¨ Nejdriv zkontroluj ten nipl ve viku na ktery se dava ta hadice od AC pumpy, casto byva uvolnen..
dneska sem kvuli tomu "niplu" menil viko
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
8.10.07, 17:30 |
|
|
michal321
|
Kdyz ja nevim kde to najdu Potreboval bych nejakou lekci pro blby a nejlepsi by byl asi obrazek
|
9.10.07, 11:04 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
takova trubicka, na kterou se pripojuje benzinova hadice.je to na zadku karburatoru, karburator je to sedivy nad sacim potrubim pokud to nemas sedivy, tak ho nejdriv umej,rozeber,vycisti,sloz a pak uvidis
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
9.10.07, 13:09 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a co olej v motoru nemáš ho tam moc? miloš
|
9.10.07, 19:40 |
|
|
ferrari
|
slovacek.milos píše: a co olej v motoru nemáš ho tam moc? miloš
hej, nemáš ho veľa a teda zmiešaný s benzínom = prasknutú membránu v AC pumpe (to by ale asi motor vynechával pri vysokých otáčkach, bo by nestohol dotekať benzín...
alebo nemáš brutálne pripchatý vzduch. filter?
Tá trubička vo víku karburátora, kam pripájaš benzínovú hadicu, by to robiť nemala, bo by sa benzín dostával mimo filtra...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
10.10.07, 16:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|