|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jizíček
|
zapojeni hadic
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
14.10.07, 12:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
máš to celkobě blbě, napiš michalovi do bratislavy ten měl nějaký odkaz na dobré zapojení, chybí ti tam třeba odbublinkovávač bez něj to asi nepojede, protože fávo nemá odvětrání plovákové komory, ten se napojuje u plnícího hrdla, nedávno se to řešilo miloš
|
14.10.07, 13:07 |
|
|
jizíček
|
slovacek.milos píše: máš to celkobě blbě, napiš michalovi do bratislavy ten měl nějaký odkaz na dobré zapojení, chybí ti tam třeba odbublinkovávač bez něj to asi nepojede, protože fávo nemá odvětrání plovákové komory, ten se napojuje u plnícího hrdla, nedávno se to řešilo miloš vim ze mi nic nechybi ... protoze je to vyndavane z moji shade a ta jezdila takhle jak to je ... akorat ze to je uz dlouho co jsem o vyndaval a ten nevim jak dal ...
Škoda 742 Forever Team
|
14.10.07, 13:30 |
|
|
Martin
|
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
14.10.07, 16:58 |
|
|
jizíček
|
moc diky .. moc jsi mi pomohl ... ale zajimalo by me jak jsem to tam mel ja ... jde to udelat i jinak (treba ze se nejaka vyradi topeni). ten motor kdyz byl totiz v ty moji 1.shade tak ta shade netopila ... jen me zajima tato zahada
Škoda 742 Forever Team
|
14.10.07, 18:55 |
|
|
Martin
|
Jo to nevím jak si to měl zapojený, možná, že bylo místo topení zapojeno to vyhřívání sání a v topení voda vůbec nebyla.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
14.10.07, 19:19 |
|
|
jizíček
|
hadice udelany....diky za rady.. hlavne za to schema..moc pomohlo...
Škoda 742 Forever Team
|
15.10.07, 15:09 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jizíček píše: hadice udelany....diky za rady.. hlavne za to schema..moc pomohlo...
někdy napiš jak to jezdí bez toho odbublinkovávače, já jsem tu měl jen ucpanou vratku a občas se mu to zavrdušnilo, že musel sundat hadici a odfouknout na formanovi, a moc se mi nelíbí to měděné téčko, prodává se přímo plastový Tkus na hadice, já to kupuji v motážní dílně LPG že to má konce a že se ti to časem nesmekne miloš
|
15.10.07, 15:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|