|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
myzraell
|
Světýlko v kufru
čus mám dotaz nějak mi přestalo svítit světýlko v kufru tak jsem si myslel že to bude žárovkou.Tak sem jí dnes vyměnil a ono nic ani záblesk.čím by to mohlo být?jedná se o fáčko.a pak má taky problém s ukazatelem paliva.vůbec se nehejbá když urazím určitou cestu pořád ukazuje plnou.To stejný se děje když chci tankovat.Otevřu hrdlo nádrže ozve se takové syčení a když tam vrazím pistoly tak se to chová jako když je nádrž full,takže jí musím povytáhnout a nravat to tam pomalinku.už mě z toho chytá rapl
_________________ Škoda Favorit 135L 43kw r.v 1991,Škoda Fabia Sedan 1.2 12V 47kw r.v 2003
|
15.10.07, 18:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
to druhe bude sposobene upchatym odvetravanim nadrze. nadrz sa evidentne zdeformovala natolko, ze dno tlaci na plavak a drzi ho v maximalnej polohe.
a to prve, pravdepodobne umrel (zoxidoval) kontakt na spinaci piatych dveri v kufri, treba ho odmontovat a budto ocistit od hrdze, alebo rovno cely vymenit, vymena nebude komplikovana a ten spinac urcite vela nestoji.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
15.10.07, 18:26 |
|
|
myzraell
|
ventYl píše: to druhe bude sposobene upchatym odvetravanim nadrze. nadrz sa evidentne zdeformovala natolko, ze dno tlaci na plavak a drzi ho v maximalnej polohe.
a to prve, pravdepodobne umrel (zoxidoval) kontakt na spinaci piatych dveri v kufri, treba ho odmontovat a budto ocistit od hrdze, alebo rovno cely vymenit, vymena nebude komplikovana a ten spinac urcite vela nestoji.
a půjde to dát nějak do kupy ta nádrž?a kolik si cca připravit?na to světýlko se mrknu.díky
_________________ Škoda Favorit 135L 43kw r.v 1991,Škoda Fabia Sedan 1.2 12V 47kw r.v 2003
|
15.10.07, 20:06 |
|
|
ventYl
|
tu nadrz asi mozes overit tym, ze sa na to proste zospodu pozres a uvidis, ci je nadrz zospodu rovna, alebo je vcucnuta. opravit sa to da sltacenym vzduchom, ale neviem, ako bude reagovat nasavanie paliva a palivomer.
ale to uz nech radsej radi nejaky favoritak.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
15.10.07, 20:23 |
|
|
DRYVER
|
Favorit ma nejake svetylko v kufru a jeste k tomu na spinac?? To sem snad jeste ani nevidel pokud teda nebylo dodelavne "samodoma"
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
15.10.07, 20:40 |
|
|
michalkatka
|
DRYVER píše: Favorit ma nejake svetylko v kufru a jeste k tomu na spinac?? To sem snad jeste ani nevidel pokud teda nebylo dodelavne "samodoma"
favority na 5tych dverách žiaden spínač origo nemali, ale svetieklo do kufru výbava glx áno, zaujímavým riešením bolo zapojenie a to tak že sa dá zapnúť iba ak sú zapnuté obrysové svetlá, je to na ťavej strane svetielko s vypínačom... mám
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
16.10.07, 07:30 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
michalkatka píše: DRYVER píše: Favorit ma nejake svetylko v kufru a jeste k tomu na spinac?? To sem snad jeste ani nevidel pokud teda nebylo dodelavne "samodoma" favority na 5tych dverách žiaden spínač origo nemali, ale svetieklo do kufru výbava glx áno, zaujímavým riešením bolo zapojenie a to tak že sa dá zapnúť iba ak sú zapnuté obrysové svetlá, je to na ťavej strane svetielko s vypínačom... mám já jsem ho dodělal, akorát jsem k tomu dal stálý proud, nevěděl jsem, že se to dávalo takhle, výhodou je, že ho zapnu kdy chci, nevýhodou je, že když na něj zapomenu, tak stačí den a baterka je bez energie, na ty obrysovky bych to mohl přepojit
|
16.10.07, 07:33 |
|
|
Šemik
|
Vít Široký píše: michalkatka píše: DRYVER píše: Favorit ma nejake svetylko v kufru a jeste k tomu na spinac?? To sem snad jeste ani nevidel pokud teda nebylo dodelavne "samodoma" favority na 5tych dverách žiaden spínač origo nemali, ale svetieklo do kufru výbava glx áno, zaujímavým riešením bolo zapojenie a to tak že sa dá zapnúť iba ak sú zapnuté obrysové svetlá, je to na ťavej strane svetielko s vypínačom... mám já jsem ho dodělal, akorát jsem k tomu dal stálý proud, nevěděl jsem, že se to dávalo takhle, výhodou je, že ho zapnu kdy chci, nevýhodou je, že když na něj zapomenu, tak stačí den a baterka je bez energie, na ty obrysovky bych to mohl přepojit
To nedělej, Leonid má takhle řešené osvětlení motoru i kufru (to tedy svítí furt když svítí vnější osvětlení auta nezávisle na víku) a je to děsně nepraktické
Radši si udělej třeba koncový spínač že to světlo nebude moci svítit při zavřených dveřích..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
16.10.07, 15:23 |
|
|
DRYVER
|
michalkatka píše: DRYVER píše: Favorit ma nejake svetylko v kufru a jeste k tomu na spinac?? To sem snad jeste ani nevidel pokud teda nebylo dodelavne "samodoma" favority na 5tych dverách žiaden spínač origo nemali, ale svetieklo do kufru výbava glx áno, zaujímavým riešením bolo zapojenie a to tak že sa dá zapnúť iba ak sú zapnuté obrysové svetlá, je to na ťavej strane svetielko s vypínačom... mám
Jo tohle svetylko myslite - no to tam mam taky ale myslel jsem si, ze je to tam od nekoho dodelavane. Navic i kdyz je zaple tak skoro vubec nesviti a neni pri nim nic poradne videt. Jak tu pise "ventYl" ze je zoxidovany spinac na 5 dverich a proto to nesviti tak, tak stale mi uchazi ta pointa svetylka v kufru na spinac...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
16.10.07, 18:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|