Autor |
Zpráva |
gerrik
|
Jakou značku výfuku?
Jakou značku výfuku mi doporučite na feldu? Samko že origo je nejdražší, je také nejlepší?
|
18.10.07, 19:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Jakou značku výfuku?
gerrik píše: Jakou značku výfuku mi doporučite na feldu? Samko že origo je nejdražší, je také nejlepší?
prosímtě a co to je origo ¨co je to za značku pokud myslíš skoda kde se dá koupit miloš
|
18.10.07, 19:52 |
|
|
Jiri
|
to taky nevim... ja sem namontoval na favorita bosal.. a spokojenost
|
18.10.07, 19:54 |
|
|
Neex
|
Karsit nebo Bosal ...v žádném případě ne polskou výrobu.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
18.10.07, 20:06 |
|
|
gerrik
|
slovacek.milos píše: gerrik píše: Jakou značku výfuku mi doporučite na feldu? Samko že origo je nejdražší, je také nejlepší? prosímtě a co to je origo ¨co je to za značku pokud myslíš skoda kde se dá koupit miloš
Pod pojmem origo myslím to co prodávaji v Škoda Auto, a taky mně zajímá od koho to kupuji.
|
18.10.07, 20:07 |
|
|
Neex
|
gerrik píše: slovacek.milos píše: gerrik píše: Jakou značku výfuku mi doporučite na feldu? Samko že origo je nejdražší, je také nejlepší? prosímtě a co to je origo ¨co je to za značku pokud myslíš skoda kde se dá koupit miloš Pod pojmem origo myslím to co prodávaji v Škoda Auto, a taky mně zajímá od koho to kupuji.
Karsit jestli se nepletu.
|
18.10.07, 20:10 |
|
|
gerrik
|
Taky bych řekl
|
18.10.07, 20:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
gerrik píše: Taky bych řekl
jo je to karsit dávám ho hodně, taky je dobrý tyll ale musí tam mít štítky že splnuje iso din, arginální český výrobek a 24 měsíců záruka, ten se mi zatí líbí nejvíc, a je dost těžký že tam nějaký železo je, od bosalu který je na našem trhu varuji to je šmejd z papíru a skelné vaty miloš
|
18.10.07, 20:15 |
|
|
Neex
|
slovacek.milos píše: gerrik píše: Taky bych řekl jo je to karsit dávám ho hodně, taky je dobrý tyll ale musí tam mít štítky že splnuje iso din, arginální český výrobek a 24 měsíců záruka, ten se mi zatí líbí nejvíc, a je dost těžký že tam nějaký železo je, od bosalu který je na našem trhu varuji to je šmejd z papíru a skelné vaty miloš
Miloši varuješ dobře co se týká Bosalu ale pokud jde jen třeba o přední díl tak není důvod proč se bát... jinak co se týká druhého a posledního dílu tak je lepší Karsit nebo Tyll to je pravda taky jsem to už slyšel.
|
18.10.07, 20:18 |
|
|
gerrik
|
Tož ok, ted bude záležet na ceně, dikes
|
18.10.07, 20:20 |
|
|
Ondras83
|
gerrik píše: Tož ok, ted bude záležet na ceně, dikes
no rozdíl tam bude dejme tomu v desítkách korun...záleží na krámě... , já osobně tyll, taky sem viděl bosal ale jak píše miloš tak má pravdu...karsit neznám (teda jo, ale ještě sem ho nezadělával) no a polský sračky sou třeba ferroz nebo od auto kelly...nevzpomínám si na značku, ale dělaj to slovinci...podlě mě je nejlepší tyll, soieta, layting, remus :D:D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
18.10.07, 20:36 |
|
|
Neex
|
Originál Škoda bude Karsit ..aspoň podle grafu to tak vypadá... http://www.karsit.cz/cz/spolec3.htm
|
18.10.07, 20:49 |
|
|
fert.j
|
|
18.10.07, 21:17 |
|
|
gerrik
|
Soieta je dobrá, ale moc peněz. Teda relativně, já do toho víc než ten litr vrážet nechci. Asi půjdu do Tylla, jsou dobrý reference, teda až na jednu negativní reakci od vedoucího škoda servisu
|
19.10.07, 12:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|