|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
gerrik
|
Ondras83 píše: já teda nevim...prej se hodně zvýší hluk v autě...ale neim...vlastní zkušenost nemám.. , ale taky něco plánuju...ale aby to zvýšilo výkon, ne ani tolik kravál...na ten to přeci nejezdí.
To je blbost. v autě to fakt slyšet nebude, vlastní zkušenost. Ale podotýkám že mám seriový koncový výfuk
|
18.10.07, 20:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
gerrik píše: Ondras83 píše: já teda nevim...prej se hodně zvýší hluk v autě...ale neim...vlastní zkušenost nemám.. , ale taky něco plánuju...ale aby to zvýšilo výkon, ne ani tolik kravál...na ten to přeci nejezdí. To je blbost. v autě to fakt slyšet nebude, vlastní zkušenost. Ale podotýkám že mám seriový koncový výfuk
OK díky...ještě počkám...možná tam pude z 1,9 D... ale fakt neim
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
18.10.07, 20:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: já teda nevim...prej se hodně zvýší hluk v autě...ale neim...vlastní zkušenost nemám.. , ale taky něco plánuju...ale aby to zvýšilo výkon, ne ani tolik kravál...na ten to přeci nejezdí.
si to tak udělej to auto prostě chytně jiný zvuk, je to takový jiný pocit, taková radost, já ty výfuky dávám i třeba na 205 a tam je to trubka a konec fáčko, ten zvuk je takový akorát že to nedráždí ale podstata je nový zadní díl starý už tak nevyzní !!! miloš
|
18.10.07, 20:40 |
|
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: Ondras83 píše: já teda nevim...prej se hodně zvýší hluk v autě...ale neim...vlastní zkušenost nemám.. , ale taky něco plánuju...ale aby to zvýšilo výkon, ne ani tolik kravál...na ten to přeci nejezdí. si to tak udělej to auto prostě chytně jiný zvuk, je to takový jiný pocit, taková radost, já ty výfuky dávám i třeba na 205 a tam je to trubka a konec fáčko, ten zvuk je takový akorát že to nedráždí ale podstata je nový zadní díl starý už tak nevyzní !!! miloš
jj ten tam pude stopro z 1,9-na nějakou soietu nebo layting nemám cash a asi by to na tom mym autě nesedělo....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
18.10.07, 20:42 |
|
|
|