|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
taveň
|
řídící jednotka žhavení
zdravim, mam problem. asi mi z toho hroznyho vedra odesla ridici jednotka zhaveni u mi felicie 1.9d z roku 99. auto stoji celej den na slunci, naposledy jelo bez jakykoli problemu v nedeli a dneska kdyz sem chtel nastartovat tak nic. na palubovce blikaj nektery kontrolky (zhaveni, mazani) a nelze nastartovat, starter se ani nezacne protacet. blikajici kontrolka zhaveni ani nezhasne a ŕidici jednotka vydava divny zvuky...neco jako tikajici bomba...zkontroloval sem kabely vedouci do jednotky a pojistku u jednotky a vse se zda byt v poradku....co si o tom myslite ? diky za radu...
|
21.6.06, 21:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
petrpetr
|
Re: řídící jednotka žhavení
taveň píše: zdravim, mam problem. asi mi z toho hroznyho vedra odesla ridici jednotka zhaveni u mi felicie 1.9d z roku 99. auto stoji celej den na slunci, naposledy jelo bez jakykoli problemu v nedeli a dneska kdyz sem chtel nastartovat tak nic. na palubovce blikaj nektery kontrolky (zhaveni, mazani) a nelze nastartovat, starter se ani nezacne protacet. blikajici kontrolka zhaveni ani nezhasne a ŕidici jednotka vydava divny zvuky...neco jako tikajici bomba...zkontroloval sem kabely vedouci do jednotky a pojistku u jednotky a vse se zda byt v poradku....co si o tom myslite ? diky za radu...
Co na to říká kostra motoru není náhodou vadná????
|
22.6.06, 06:22 |
|
|
petrpetr
|
petrpetr píše: taveň píše: zdravim, mam problem. asi mi z toho hroznyho vedra odesla ridici jednotka zhaveni u mi felicie 1.9d z roku 99. auto stoji celej den na slunci, naposledy jelo bez jakykoli problemu v nedeli a dneska kdyz sem chtel nastartovat tak nic. na palubovce blikaj nektery kontrolky (zhaveni, mazani) a nelze nastartovat, starter se ani nezacne protacet. blikajici kontrolka zhaveni ani nezhasne a ŕidici jednotka vydava divny zvuky...neco jako tikajici bomba...zkontroloval sem kabely vedouci do jednotky a pojistku u jednotky a vse se zda byt v poradku....co si o tom myslite ? diky za radu... Co na to říká kostra motoru není náhodou vadná????
Určitě je vadná kostra motoru !!!!!
|
22.6.06, 06:23 |
|
|
taveň
|
no tak problém je vyřešen. v tom hroznym vedru odešla baterka...což sem původně vůbec nepředpokládal, protože mě mátlo to pípání z řídící jednotky a protože baterka je teprve rok stará a má 74Ah...no nic, pres kabely auto nechytlo takže sem musel koupit novou...
|
23.6.06, 06:36 |
|
|
Kybergreg
|
Jestli je ta baterka jen rok stará, tak by možná ještě měla jít vyreklamovat...
|
23.6.06, 08:47 |
|
|
Larry
|
Kedze ta vada na baterke nastala v lete cize je silny predpoklad ze nezamrzla )) a ze ide o vyrobnu vadu tak by som ju urcite skusil reklamovat.
Este by stalo za zmienku skontrolovat dobijanie. Pretoze je len zriedkavy ukaz ze by baterka odisla v lete.
_________________ FORMAN 136 GLXi Solitaire
|
23.6.06, 13:20 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|