Autor |
Zpráva |
miomio
|
Uskladnění kol přes zimu
Rád bych si koupil novou sadu zimních kol, spousta lidí tu píše, že je to lepší a výhodnější, než přezouvat pokaždé pouze gumy. Chci se zeptat, jestli se mají ty kola přes zimu nějak speciálně uskladnit, aby se třeba nepoškodily, jestli se mají nějak ošetřit chemicky a tak..díky.
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
21.10.07, 20:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Na disku jo? No je to lepci pac se to neposkozuje prezouvanim ... Ciste gumy, na suchem miste, nalezato vsechny na sebe do kominku, ne na stojaka, byly by hranaty.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
21.10.07, 20:33 |
|
|
DRYVER
|
Tak tak trochu je pred zimou omej a pak naskladej do kominku na sebe. Nic se stim pak delat nemusi. Na jare prijdes a mas je tam jak najity - jen nasadit
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
21.10.07, 20:46 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
DRYVER píše: Tak tak trochu je pred zimou omej a pak naskladej do kominku na sebe. Nic se stim pak delat nemusi. Na jare prijdes a mas je tam jak najity - jen nasadit
Mozna tam zalezou pavouci, tak vyhnat ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
21.10.07, 20:48 |
|
|
miomio
|
Re: Uskladnění kol přes zimu
Tak díky za rady
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
21.10.07, 20:53 |
|
|
David
|
Já je tak 2x za tu dobu točím, ty co jsou dole tak dám nahoru.
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
21.10.07, 20:57 |
|
|
Ondras83
|
hlavně z nich vydlabej všechny kamínky a omej je vodou...a hlavně dobře hlídat, aby ti je nikdo neukrad, jako kámošovi...měl je v kůlně pod dekou no a na jaře pod tou dekou našel pytel s nějakym bordelem :D:D (zloděj to vyměnil a kámoš si toho ani nevšim vůl :D:D:D)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.10.07, 21:08 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nebo je můžeš zavěsit na trubku
|
21.10.07, 21:33 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jo, takhle je mam viset v garazi, sou na zdi, neprekazej, nemackaj se..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
22.10.07, 11:55 |
|
|
no_-_name
|
Ondras83 píše: hlavně z nich vydlabej všechny kamínky a omej je vodou...a hlavně dobře hlídat, aby ti je nikdo neukrad, jako kámošovi...měl je v kůlně pod dekou no a na jaře pod tou dekou našel pytel s nějakym bordelem :D:D (zloděj to vyměnil a kámoš si toho ani nevšim vůl :D:D:D)
Jeden známej má nějakýho Land Rovera nebo co a koupil si na to disky asi za 80 tisíc (takový ty pěkný, chromovaný, přes 20") no a jelikož měl chvilku mít auto zaparkovaný mimo garáž, asi tak měsíc, bál se že by mu to někdo ukrad... tak disky sundal a uložil do garáže... A tam se někdo vloupal a vzal jenom ty kola
|
22.10.07, 13:50 |
|
|
DRYVER
|
no_-_name píše: bál se že by mu to někdo ukrad... tak disky sundal a uložil do garáže... A tam se někdo vloupal a vzal jenom ty kola
A to se vyplati. Zas na druhou stranu muze mit ciste svedomi ze udel skoro vse proti odcizeni. Kdyby je na aute nachal tak se pak bije do hlavy ze je nesundal...
O II kombi Look RS
|
22.10.07, 14:42 |
|
|
Kristensen
|
No co jsem se dřív o to zajímal tak není prej dobrý ani jedno uskladnění (naležato - nastojáka) Nejlepší je pokud jsou někde zavěšený za disk. Já teda používám na jedno auto zavěšení a na druhý naskládaný na sebe a nikdy jsem nic nespozoroval, podstatný podle mě je hlavně nafouknout na plnej tlak.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.10.07, 17:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.10.07, 19:00 |
|
|
DRYVER
|
Sadra17 píše: http://www.svet-nakupu.cz/stojan-na-pneumatiky/f-1/s-50/dp-73379/ používám tohle
Za ty prachy to radsi necham lezet jen tak na sobe a koupim treba novy olej ci brzove desky nez tohle.
O II kombi Look RS
|
22.10.07, 19:02 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ten stojan je hrozně drahej. Bohatě stačí na dvě ocelový lanka pověsit horizontálně trubku a na ní ty kola nastrkat, jednoduché a řekl bych zadarmo
|
22.10.07, 19:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|