|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
pajavlk
|
Na ty lanka se ptám proto, že když jsem se to snažil vytáhnout ven, nepřipadalo mi, že by to drželo jen na nich a na těch dvou šroubech, ale ještě někde jinde. Celý ten komplet topení se už dost hýbal, jako že by šel vytáhnout, ale ještě něco tomu vadilo, jako kdyby byl někde schovaný nějaký další sroub. Možná tomu opravdu vadila jen ta lanka. Taky nechápu záměr konstruktéra. Kdyby tam nebyl ten držák baterky, tak ten radiátor jde vytáhnout do strany uplně bez problémů.
_________________ Škoda Felicia 136 B, LPG
r.v. 1995
|
28.10.07, 21:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
Topení se hýbalo ale nešlo ven protože: 1) drží v přístrojové desce díky panelu s ovladači (ten je spojený s topením právě těma lankama), který taky musíš odmontovat. Neboj, palubku kvůli tomu celou rozebírat nemusíš. A za 2), ti nejde vytáhnout proto, že vyústění topení je zasunuté v spodním kanálu (přívod vzduchu k nohám) a v horním (v palubce), chce to s tím lomcovat, nebo líp: ten spodní kanál vyhnout, pak by to mělo jít vytahnout dobře. A pak asi ten filter box v motoru no... Takhle sem vytahoval staré topení z favoša a montoval do něho topení z feldy
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
28.10.07, 22:07 |
|
|
pajavlk
|
Dík všem za rady. Ani nevíte, jak mě tahle oprava pronásleduje. Hodně dlouho se mi nestalo, že se mi takhle nedařilo. Snad to rozdejchám
_________________ Škoda Felicia 136 B, LPG
r.v. 1995
|
28.10.07, 22:24 |
|
|
DRYVER
|
Jeste je moznost kdyz ti to neslo vytahnout, tak ze jenda klapka co smeruje na ofukovani oken se preklapi pres okraj topeni (cca o 3 cm vys nez je okraj) Takze je docela mozne ze ta klapky byla zrovna otevrena a opiralo se ti to o ni.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
29.10.07, 15:01 |
|
|
|