|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Úprava elektronického regulátoru dobíjení
Autor |
Zpráva |
Martasek536
|
Úprava elektronického regulátoru dobíjení
Poradím jak si upravit dobíjení a i si ho regulovat na 3koda 105 až 135, favority a felicie... Mám to osobně 3 roky a funguje skvěle...Našteluji si se světly 14 v a na zimu se dá přidat na 14,3... Pokud si koupíte už druhý regulátor dobíjení tak většinou už nedává takové napětí jaké by měl..Napište poradím.....Martin
_________________ Kdyby chtěl někdo poradit jak si udělat regulaci dobíjení škodovky 105 až 135, favorita a felicie tak napište na icq...Elektronický regulátor jde hravě předělat že jsi našteluji se světly 14 V a na zimu klidně 14,3 V...
|
31.10.07, 23:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Ty neznáš kachnisovu tuningovou diodu?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
1.11.07, 00:15 |
|
|
Šemik
|
Jak je to při tvé úpravě s pulzací napětí?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.11.07, 07:42 |
|
|
Martin
|
Tak nám to napiš, ať ti to můžeme zkritizovat. Já jsem si dal do regulátoru místo toho škrabacího odporu trimr a taky si to můžu nastavit dle libosti.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
1.11.07, 08:18 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
já se zeptám, k čemu je dobrá taková regulace? Zejména tedy ve voze favorit nevím co bych z toho měl, vždyť to všechno funguje zcela bez komplikací....
|
1.11.07, 08:31 |
|
|
Šemik
|
Vít Široký píše: já se zeptám, k čemu je dobrá taková regulace? Zejména tedy ve voze favorit nevím co bych z toho měl, vždyť to všechno funguje zcela bez komplikací....
Vyšší napětí v síti, při celodenním svícení se to hodí...
Mě Rapid dělá asi 14.7 - 14.9V jestli si to pamatuji
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.11.07, 08:38 |
|
|
Martin
|
Vít Široký píše: já se zeptám, k čemu je dobrá taková regulace? Zejména tedy ve voze favorit nevím co bych z toho měl, vždyť to všechno funguje zcela bez komplikací....
Tak nebyl jsem spokojený s 13,5V, tak jsem si je zvýšil na 14,3V a v zimě si můžu napětí klidně zvýšit i více, baterce to neuškodí, naopak ji to lépe dobije.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
1.11.07, 09:06 |
|
|
Martasek536
|
Tak s tím škrábacím odporem, toje ono, tak je více lidí kdo to ví.. Někdy jak se dá druhý regulátor tak to nedobíjí jak má. Já mám ve felici baterku 55Ah tak kvůli toho a ještě čím více věcí zapínám, třeba zadní vyhřívání,mlhovky nebo zesilovač tak ať mám stále 14v...
_________________ Kdyby chtěl někdo poradit jak si udělat regulaci dobíjení škodovky 105 až 135, favorita a felicie tak napište na icq...Elektronický regulátor jde hravě předělat že jsi našteluji se světly 14 V a na zimu klidně 14,3 V...
|
6.11.07, 17:17 |
|
|
Martasek536
|
Pro MArtina, přišel jsem na to náhodou...Felicie mi moc nechtěla dobíjet, tak jsem to vykompenzoval s regulátorem pro 120..U felicie se do regulátoru dostat nejde tak jsem to přepojil...Zatím zdar
|
6.11.07, 17:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|