|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
skoda
|
AC pumpa.
Na škode 105,mám starší typ ac pumpy,z vývodom do hora,mokvá benzín,hadičku som skrátil ,dal novú sk pásku,ale-trubka sa híbe hore-dole a pootáča,dá sa zložiť víčko a z vnútra neako opraviť,a by truka do hadičky bola na pevno? Ďakujem.
|
3.11.07, 10:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zkusit zaletovat
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.11.07, 10:34 |
|
|
Kristensen
|
Opravit to jde, já to normálně zaklepával trubičkou, prostě sežeň o kousek delší trubičku která pujde těsně na tu výstupní trubičku a klepni na to a pak jsem to po tomhle slabě zamáznul tekutým kovem nechal do druhýho dne a paráda.
Jiank já už měl AC s vývodem směrem k altíku a vzhledem k tomu že jsem vyděl několik šáde co takhle vyhořely tak jsem měl takovou krytku aby nemohl benzín cáknout přímo do altíku.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.11.07, 11:02 |
|
|
škodař
|
přesně tak tekutý kov to jistí dělám sním šecko a šecko ok aj prasklou baterku sem slepil tekutým kovem a drží
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
3.11.07, 11:07 |
|
|
Kristensen
|
škodař píše: přesně tak tekutý kov to jistí dělám sním šecko a šecko ok aj prasklou baterku sem slepil tekutým kovem a drží
Tak baterku jsem lepil taky ale já vzal kus plastu přetřel jsem ho ředidlem se to naleptalo plácnul jsem to na baterku a po odvětrání jsem to kolem dokola objel tavnou pistolí a drží nádherně.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.11.07, 11:33 |
|
|
skoda
|
Z ac pumpy som dal dole vršok,vymenil už aj membránu,z vnútornrj strany som opatrne tú malú trubku naklepával smerom vonku,zatial to drží,ak nebude,skúsim tekutým kovom,dík.
|
3.11.07, 13:55 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|