|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
stenlyman
|
Spotreba skoda favorit
Zdravím vsechny.Mam dotaz ohledne spotreby skody favorit.Jezdim prevazne meste a spotreba je 10l/100km.je to normalni u facek?zda se mi to hodne.Ma jeste karburator a rok vyroby je 1989
|
6.11.07, 16:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Re: Spotreba skoda favorit
stenlyman píše: Zdravím vsechny.Mam dotaz ohledne spotreby skody favorit.Jezdim prevazne meste a spotreba je 10l/100km.je to normalni u facek?zda se mi to hodne.Ma jeste karburator a rok vyroby je 1989
Pokud jezdíš krátké pojížďky po městě s hodně hustým provozem a je zima tak to není nic zvláštního, záleží na stylu jízdy.
|
6.11.07, 16:49 |
|
|
stenlyman
|
No takhle nejak jezdim ale nekde na netu jsem videl technicka data k favoritu a udavana spotreba byla 8,2 litru na 100 po meste.Tak ja nevim...urcite na tom bude mit svuj podil automaticky sitic neexistuje nejaky figl jak snizit spotrebu?
|
6.11.07, 17:18 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
musis vziat do uvahy ze to auto uz nie je nove a vsetko ma po rokoch svoju volu, kazda odchylka od normau prispieva k zvyseniu spotreby
mne to zere mam pocit asi tak jak tebe, objektivne to nemam zmerane, ale zistil som ze som mal predstih -5 st. a k tomu mam asi zly ventil obohacovaca zmesi, vymenim a uvidim
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
6.11.07, 17:58 |
|
|
Kaliban123
|
Já teď nějakou dobu jezdím na spotřebu a pomalu se pracně dostávám na zhruba 8,7l/100km, ale je to o nervy furt se rozčiluju když ti kreténi přede mnou prudce zabrzdí a zase se rychle rozjedou já se prostě snažím, aby se neotevřela druhá komora
|
6.11.07, 18:01 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
základem je bezvadný technický stav. správné seřízení motoru nemusím zmiňovat. Pak je potřeba dbát na tlak pneumatik, taky jejich tip má vliv na spotřebu (mám vyzkoušeno, že matadorky žerou o litr víc jak continental). No a pak jde hlavně o spojku mezi pedály a volantem, chce to hlavně cit.
|
6.11.07, 19:11 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|