Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 09:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Startér a startování 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Startér a startování
zokot píše:
alda píše:
Miro2 píše:
můj problém začal už před nějakou dobou kdy mi na Mařence (120GLS) odešel startér ( když se zastavil ve špatné poloze tak už se neroztočil sám a jinak se točil hodně neochotně )
přišla výměna za jiný použitý, ten fungoval cca 1 - 2 měsíce ale také se točil dost neochotně a subjektivně se mi zdálo, že se to zhoršuje ( jednou se pak nechtěl roztočitvůbec ), poté několik startů ok ( pořád ale líný )
výměna za další strtér vykuchnutý z nějaké ko škodárny, po založení ok, roztáčel se jak měl, ale nezasouval/ špatně se zasouval pastorek, když motor chtil startér zůstal viset ( vyzkousen 3x ), docela me to nastvalo tak jsem sel od toho asi na 4 hodky a kdyz se vratim a chci vyzkouset nastartovat jeste jednou... po otoceni klicku cvak a nic... vyzkousel jsem to asi 3x a kdyz jsem pri poslednim pokusu podrzel klicek dele 3-4s tak bylo cítět spálenou izolaci...
myslel jsem ze je dalsi start kaput a sehnal jsem pekny 100pro fcni po repasi a dnes jej zalozil, vysledek otocim klickem cvak a nic ..., zkousel jsem to s rozsvicenymi svetly a vubec nepohasly pri pokusu o nastartovani.

Muzete mi poradit co delat dal ? Diky Miro

Já se trápil taky s několika repasovanými startéry a nakonec jsem se naštval a koupil funglovku. Od té doby paráda a nemusím se bát, že nenastartuju.

Funglovka je 100% jistota, ale ty prachy.........

Za ty repasy jsem dal víc než za nový starter teda konkretně 2500Kč. Repase vydržela tak 3měsíce a byl jsem tam co předtím. Teď už přes rok jsem nemusel sáhnout na akumulátor a to je co říct, protože jezdím převážně po městě takže se moc nabíjet nestihne.

8.11.07, 10:43
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2