Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 22:59

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Finanční poradci 
Autor Zpráva

Příspěvek Finanční poradci
Taky se u vás rozmohl nešvar zvaný OVB Finanční poradci?

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

12.11.07, 20:26
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: Finanční poradci
Kristensen píše:
Taky se u vás rozmohl nešvar zvaný OVB Finanční poradci?

To je všude a jsou otravní jak vši - je jich jak prasat a čímdál víc protože za tím každý vidí český sen a čím víc jich je tím jsou otravnější protože si hodně lezou do zelí.

12.11.07, 21:21
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
a copak že to je?

12.11.07, 21:23
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Vít Široký píše:
a copak že to je?

да, что такое овб :oops:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

12.11.07, 22:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Matthes píše:
Vít Široký píše:
a copak že to je?

да, что такое овб :oops:

Da, čto takoje OVB

12.11.07, 23:05

Příspěvek 
měla by to být celounijská finanční poradenská společnost oufaubí

12.11.07, 23:06
Hliník navždy.

Příspěvek 
Kristensen píše:

No jo ale co jako delaj? Ja se v tedlech vecech nevyznam :( Proc Ti vadi?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

12.11.07, 23:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Matthes píše:
Kristensen píše:

No funguje to asi tak že jakmile chceš někde od banky úvěr, půjčku, hypotéku, tak hned o tobě vědí hnedka tě kontaktujou a snažej se prostě se ti dostat pod kůži aby ti dělali finančního poradce, začnou ti vikládat že firma je na trhu xxxx let s bohatou řadou zkušeností, a že za tebe vše vyříděj zaříděj, a že z tej pujč. hyp. úv. můžeš díky jejich radám vrátit jen 75% z celkovej pujčenej částky, a že to dělaj všechno zdarma. To je docela divný ne? A co jsem koukal tak tady u nás to dělá samá trávou vyhulená a kdo ví čím ještě, hlava. A hlavně dvě hodiny ti vykládaj kraviny kterým stejně obyčejnej člověk nerozumí a ve finále zjistíš že ani on sám tomu nerozumí, a pak ti ještě řekne že kdyby jsi o někom věděl kdo si chce vzít úv. hyp. půj. tak ať mu dáš jeho číslo a že stačí jen prozvonit a že zavolá. No kurňa takovýhle vnucování mám tak rád, to vždycky chytám co je po ruce a takovýhle lidi ženu co nejdál. Jo a ještě co vím tak jsou spojený s realitkama a i když máš hotovost tak tě přesvědčujou aby jsi to vzal na úv. puj. hyp.

12.11.07, 23:16
Mistr mechanik

Příspěvek 
já je vyřídím asi takto úvěr? mám čtyři, finanční poradce? mám dva, nářadí do dílny? mám stálého dodavatele několik let s doživotní zárukou, stavební spoření? mám dvě, nějaké nabídky po telefonu na tarify telefon slouží na příjem hovorů naschle, podomní prodeje vysavač za 30000, právě jsem koupil za 60000 a jsem spokojený, atd. před schránkou mám popelnici tam řeším zbytek, miloš

13.11.07, 09:18

Příspěvek 
Kristensen píše:
Matthes píše:
Kristensen píše:

No funguje to asi tak že jakmile chceš někde od banky úvěr, půjčku, hypotéku, tak hned o tobě vědí hnedka tě kontaktujou a snažej se prostě se ti dostat pod kůži aby ti dělali finančního poradce, začnou ti vikládat že firma je na trhu xxxx let s bohatou řadou zkušeností, a že za tebe vše vyříděj zaříděj, a že z tej pujč. hyp. úv. můžeš díky jejich radám vrátit jen 75% z celkovej pujčenej částky, a že to dělaj všechno zdarma. To je docela divný ne? A co jsem koukal tak tady u nás to dělá samá trávou vyhulená a kdo ví čím ještě, hlava. A hlavně dvě hodiny ti vykládaj kraviny kterým stejně obyčejnej člověk nerozumí a ve finále zjistíš že ani on sám tomu nerozumí, a pak ti ještě řekne že kdyby jsi o někom věděl kdo si chce vzít úv. hyp. půj. tak ať mu dáš jeho číslo a že stačí jen prozvonit a že zavolá. No kurňa takovýhle vnucování mám tak rád, to vždycky chytám co je po ruce a takovýhle lidi ženu co nejdál. Jo a ještě co vím tak jsou spojený s realitkama a i když máš hotovost tak tě přesvědčujou aby jsi to vzal na úv. puj. hyp.

Moj kolega robil nieco podobne, hovori sa tomu broker, cize zhanal ludi, ktori by vlozili peniaze na terminovane vklady a podobne somariny. potom existuju poistovaci agenti na vsetky mozne, aj nemozne druhy poistiek a potom existuju agenti cez financne poradenstvo. Princip je vsak vsade rovnaky. Existuje viacurovnovy system poistovacich agentov. Ked k nim clovek nastupi, tak je na spodku. Za kazdu podpisanu zmluvu dostava priame vyplatene peniaze (su plateni od vykonu). Ak ziskava pravidelne novych a novych klientov, moze pod seba naverbovat novych podpisovacov zmluv. Postupne ho firma hodi do vyssieho levelu, a robi tym svojim naverbovanym ludom akoby sefa. Dostava vacsie provizie zo svojich vlastnych zmluv, plus proviziu za kazdu zmluvu podpisanu jeho podriadenym. A takto je to v podstate az na vrchol pyramidy, kde stoji jeden, alebo dvaja ludia. Tomuto systemu sa hovori multilevel a je to vcelku dost velky ojebovacsky system, lebo ludia cca tak do 2/3 pyramidy vlastne netusia o co ide a ked na to prijdu, podla toho, ako sa k tomu postavia, bud v hre ostanu a idu na vyssie levely, alebo su vyrazeni. Rozpraval som sa s dvoma typkami od AXA poistovne, jeden bol niekde na leveli 3 alebo 4, druhy na leveli 8 (celkovo ich mali tusim 12), ten na nizsom leveli este nevedel, wocogo, ten na vyssom leveli o tom radsej rozpravat nechcel (sladka nevedomost). Vysledkom je to, ze napriklad niektore 10rocne poistky maju po dvoch rokoch nulovu odkupnu cenu, pretoze peniaze nahadzane do toho za 2 roky sa proste rozdaju v multileveli. Ako si to poistovna moze dovolit? :) Vie, ze riziko je male (priblizne 3 - 5%), z ulozenymi peniazmi navyse moze na financnych trhoch obchodovat, z toho ma zisk a navyse moze riesit uroky. Samotnej banke pri tom objeme penazi (zoberte si len poistenie motorovych vozidiel, strednu cenu poistky auta - moze byt okolo 7k, pohybuje sa u nas vela vykonnych, alebo VELKYCH aut, kolko penazi je to rocne v hrubom, bez ziskov, vynosov a pod. a bez rizika) bohate staci cast ziskov a zvysok si proste moze dovolit rozdat, pretoze vie, ze ak si niekto uzavrie poistku na 10 rokov, tak ak prve 2 roky rozda, ma peniaze za zvysnych 8 rokov na dobu 8 rokov proste pre seba. Hlaska, ze poistovne masivne tie produkty dotuju, je volovina :) vsetko je dokonale rozratane.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

13.11.07, 13:50
Profil Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]