Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 21:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 pretavba MPI do Š 105 
Autor Zpráva

Příspěvek 
cyz píše:
Dryver: Můžeš mi pls. ukázat ten druhý? (vyfotil jsem to)

Obrázek
Obrázek

jo tak teda cucim na ten obrazek jak puk :shock: Vzdy sem tam mel 2 otvory. Doma se mi kdysi valelo skoro 5 prevodovek z tehle aut a kazda mela na sobe 2 otvory. Tohle je pro me novinka. V tom pripade se teda velice omlouvam :oops:

9.11.07, 22:11
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Poloha umístění snímače by měla být jasná, v HÚ. A jinak s tou elektrikou, potřebuješ komplet kabeláž z motoru do jednotky a z jednotky do pojistkové skříně, takže v podstatě celou kabeláž, pojistkovku hodíš za sedačky a natáhneš k ní jen napájení, a pak potřebuješ nějaký elektrický palivový čerpadlo nejlépe venkovní, to počítej s cenou kolem 3500 a víc, a natáhnout přepad do nádrže. Jinak pojistkovka má trvalý plus + další spuštěné klíčkem a to musíš najít, něměl by to být problem měla by ti na to stačit klasická knížka Felicie od Cedrycha.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

9.11.07, 22:13

Příspěvek 
DRYVER píše:
jo tak teda cucim na ten obrazek jak puk :shock: Vzdy sem tam mel 2 otvory. Doma se mi kdysi valelo skoro 5 prevodovek z tehle aut a kazda mela na sobe 2 otvory. Tohle je pro me novinka. V tom pripade se teda velice omlouvam :oops:

ten zadný otvor je pre ecotronik, škodovka zrejme prišla na to že elektonicky riadený karburátor je nezmysel a ako ich prestali vyrábať, tak aj prevodovky začali vyrábať iba s otvorom pre BMM snímač, to je s druhej polovice 94 myslím že feldy ten zadný nemajú vôbec. nikdy som to neskúmal, ale že vraj prvé Fava nemajú otvor pre žiaden snímač...

10.11.07, 09:38

Příspěvek 
Kristensen píše:
Poloha umístění snímače by měla být jasná, v HÚ. A jinak s tou elektrikou, potřebuješ komplet kabeláž z motoru do jednotky a z jednotky do pojistkové skříně, takže v podstatě celou kabeláž, pojistkovku hodíš za sedačky a natáhneš k ní jen napájení, a pak potřebuješ nějaký elektrický palivový čerpadlo nejlépe venkovní, to počítej s cenou kolem 3500 a víc, a natáhnout přepad do nádrže. Jinak pojistkovka má trvalý plus + další spuštěné klíčkem a to musíš najít, něměl by to být problem měla by ti na to stačit klasická knížka Felicie od Cedrycha.
ty jo dekuji za dalsi podstatne informace.tak jak na tom premyslim pokud budu mit celou pojistkovou skrinku tak tan je i rele na polivove cerpadlo co?jen tu skrin ku nabudit elektrikou jak ma byti.dobre informace. :idea: dekuji.
co dal jeste?

10.11.07, 15:16

Příspěvek 
Jiri píše:
Ja zkusim poradit ... ve sve limuzine mam feldu 1.3 s BMM snimac otacek sem vyresil tak ze z faviritacke prevodovky sem vyriznul cast kde je otvor pro snimac i jeden otvor pro steft je to pomerne maly kousicek to sem samotne prisrouboval na motor a v prevodovce zase vyriznul cast aby tam pro to bylo misto ... pak sesadil cele k sobe.. motor a prevodovku a nechal svarit.... tak mam prevodovku i se snimacem otacek presne tam kde ma byt.... tim i predstih je tak jak ma cerpadlo jsem pouzil Bosch.. z alfy romeo 75 je uplne mimo nadrz ale je potreba udelat v nadrzi jen vetsi prumer pro sani a prepad... jeste mi chybi lambda tu asi vyresim tak ze pouziji prvni cast svodu z feldy a tlumic vyfuku jeste nevim z ceho... ted tam mam prevareny ze 120.... pripadne viz foto Garaz.......jeste otazka na Milose... za studena se motor dost hlti benzinem za tepla OK ale rekl bych ze je to bohate.... trochu to cerne kouri..... ale jede normalne... bez cukani...vykon taky OK... rekl bych ze jediny problem je ze mi chybi lamda je to vstrikovani s fava rok 94
:idea: bingo dalsi dobry napad jak to jednoduse vyresit.jak tak koukam na ty fotky te prevodovky tak hned vedle je sroub tak to odriznout i s nim a vevarit do prevodovky z te 120ky.

nevite jake je slozeni hliniku prevodovky? :idea: :?: potrebuji to vedet kvuli pouziti dratu a plynu ¨do TIGU

10.11.07, 15:20

Příspěvek 
jo... podle tech fotek ... staci to odriznout i s tim steftem... a jeste je dobre kdyz se seroubuje origo motor i favo prevodovka tak si treba jehlou udelat rysku ... myslim hranu te prevodovky a kdyz to pak odrezes a nasroubujes samotnej kousek na motor tak to das podle te rysky a je to presne jak to ma bejt... ja to tak mam a funguje to.... jeste k tem typum prevodovek... co to bylo s tou jednou dirou... z jakych favorotu.....ja mel taky za to ze vsechny maji dva otvory......

10.11.07, 15:27
Profil ICQ

Příspěvek Re: pretavba MPI do Š 105
Pekne, ale jen tak reknu do vetru, ze kdyz do tebe nekdo bouchne a bude se řešit dopravní nehoda, budeš muset prodat barák, abys zaplatil pokutu za tak rozsáhlou nelegalni upravu :-)

13.11.07, 22:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jiri píše:
jo... podle tech fotek ... staci to odriznout i s tim steftem... a jeste je dobre kdyz se seroubuje origo motor i favo prevodovka tak si treba jehlou udelat rysku ... myslim hranu te prevodovky a kdyz to pak odrezes a nasroubujes samotnej kousek na motor tak to das podle te rysky a je to presne jak to ma bejt... ja to tak mam a funguje to.... jeste k tem typum prevodovek... co to bylo s tou jednou dirou... z jakych favorotu.....ja mel taky za to ze vsechny maji dva otvory......

To zahlcování bude na 99% tím že tam nemáš lambdu

14.11.07, 08:17

Příspěvek 
jo ja si to take myslim jeste sem to nestihl doresit ale zatim ji nemam nevite nekdo kolik stoji nova... a je stejna pro vsechny typy... jestli 40 nebo 50Kw.. nevim z ceho ta moje BMM je.....

14.11.07, 18:04
Profil ICQ

Příspěvek 
Jiri píše:
jo ja si to take myslim jeste sem to nestihl doresit ale zatim ji nemam nevite nekdo kolik stoji nova... a je stejna pro vsechny typy... jestli 40 nebo 50Kw.. nevim z ceho ta moje BMM je.....

BMM je stejná nová stojí origo Bosch cca 1600

14.11.07, 18:05

Příspěvek 
1600.... fiha.... to je dost... no ale co se da delat... aby to fungovalo.....

14.11.07, 18:07
Profil ICQ

Příspěvek Re: pretavba MPI do Š 105
krf píše:
Pekne, ale jen tak reknu do vetru, ze kdyz do tebe nekdo bouchne a bude se řešit dopravní nehoda, budeš muset prodat barák, abys zaplatil pokutu za tak rozsáhlou nelegalni upravu :-)
nevim proc jako nelegalni.nekde jsem cetl ze tuto prestavbu mel zapsanou v TP a mel na tom technickou

17.11.07, 10:30

Příspěvek 
tak lidi dnes jsem vevaril kousek toho hliniku se snimacem polohy klikovky tak je to tam.a pri smontovani jem zistil ze jeden uchyt neni na prevodovce tak jsem to prevrtal a je to skrz sroub od stareru k motoru.tak a prevodovka drzi.dale jsem vymontoval setrvak a misto krouzku v klikovce jsem vlozim lozisko 6202,tak hridel od prevodovky je ulozena jak ma byt.

8.12.07, 18:48

Příspěvek 
vrrrrrrrrrnnnnnnnnnnn.tak a uz to bubla.lidi zapojeni je velice jednoduche a to jsme mel s neho strach.motor jede.zitra namontuji celo kola a skusim ji projet. :evil:

29.3.08, 20:26

Příspěvek 
nejaky foto pridej..jak to vypada..

29.3.08, 20:31
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další