Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 16:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 Nejrozsáhlejší úpravy závodního motoru... 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Za peníze není problém nic.

22.11.07, 14:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
já sem zastáncem že se dá postavit i dobré ostré auto s trochou peněz!určitě se to netýká takových věci že si doma udělám sám váčku nebo pod.ale já si myslím že hodně věcí de udělat doma!Pracuju jako automechanik ve škodovce a muj kolega jak sem se ho zeptal ve kterým autě zažil nejostřejší jízdu tak bez váhání odpověděl ,,V mojim byvalym Rapidu"!!! Pak sem z něj dostal že tam nechal udělat větší výbrus snížil hlavu větší ventily vše vyleštil vybrusil odlehčil setrvačník závodní spojku a vzadu kotoučové brzdy + kapalinovou ruční brzdu!tedkom nevím jestli nechal i ořezat kliku a měl tam ty písty T suchou klikovou skřín,Na míru udělaný výfuk podle knížky o dobových závodních 130!široký kola vzadu s nazutými slicky svíčky dobrý olej.Neměl ani altík zadní sedačky nic jen sedlo spolujezdce.No a říkal že to jezdilo jedna básen!ale říkal že se u škodovky musíš řídit pravidlem ..čím víc koní tím větší brzdná síla!jinak že to je smrt!No podívej se dám pár příkladu byli ste někdo na sprintech v Kopřivnici na tuning srazu?jestli jo tak mi dáte za pravdu že tam škodověnka 100 s motorem z tatry3.0 V6 dala nabroušenou oktávku která neměla k závodákům daleko!Ta oktávka měla určitě větší turbo aspon co sem vyčetl někde rozhovor majitele!řídící jednotka pro turbo!klec vykuchaný interíer a naboušený motor!4X4 a škodovka si s ním pohrála jedna básen! tot je muj nazor že i ze škodovky se dá udělat cokoliv a porazit cokoliv!a nemusíte vlastnit ropnou společnost!stačí být šikovný a zajímat se o ty auta nebo s nimi pracovat! :twisted:

25.11.07, 20:06

Příspěvek odkaz
http://www.drag-tuning-club.com/portal. ... b235ff62ac zde máš stránku na forum sou to borci kteří se zabývají jenom sprintem na čvrt míle!todle sou machři v oboru a dost poraděj nebudou ti nic rozmlouvat!však zjistíš sám!Taky mi dost poradili při moji stavbě¨!

25.11.07, 21:00

Příspěvek 
Ondras83 píše:
Gemini píše:
par upravicek a ma to 100 koni ? no parada......to ja som slaby, 30 uprav a len 90 koni...........roman to ma odbrzdene alebo odhadnute ?

k tym vackam sa dalo v knihe nieco napisat - erkove, favo, felda, prevrtanie na vacsie ulozenie......potom ake su moznosti , casovania, zdvihy, pouzitie, co to spravy z motorom......bieda bieda

asi teda odhad, ale když si dává 1,6 golfy...výkon tam asi nějakej bude...no hele, já sem to teda myslel že si ten motor NĚKDY postavim, jo a jinak, 140 koní z 1,3 není problém, ale asi si kur*va nevzpomenu, kde sem to viděl, ale všechno de.....

on dava 1.6 , ja s rapidou 2 litre , na sprintoch aj bmw 2.5 - na to staci 90k

vid http://www.youtube.com/watch?v=UopeDm_wlVk

26.11.07, 10:58
Profil Zobrazit autorovy stránky
Dezertér

Příspěvek 
No jak dopadl ten prvni sprint ??? Si je rozsekal na celý čáře ??? :D

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

26.11.07, 12:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: odkaz
Stipl píše:
http://www.drag-tuning-club.com/portal.php?sid=728f476ba9d6c697d62c63b235ff62ac zde máš stránku na forum sou to borci kteří se zabývají jenom sprintem na čvrt míle!todle sou machři v oboru a dost poraděj nebudou ti nic rozmlouvat!však zjistíš sám!Taky mi dost poradili při moji stavbě¨!

a co stavíš ?? hoď foto do garáže :D

26.11.07, 18:03
Profil ICQ

Příspěvek 
Zatím není co dávat do garáže zde máte jenom škodovky a já zatím vlastním jen audi 80 a tu stavbu co sem stavěl tak to byl Golf III VR6 2.8!hodně mi tam kluci radili i při koupi auta takže mám s něma good skutečnosti!ale bohužel golfa sem prodal skoro po dvou tydnech par věci sem tam vyměnil jako manžety homo klouby ložiska cimeringy svíčky filtry a přišel zájemce!!tedkom chcu na jaře jet pro dlašího a doufám že se zadaří a narazím na 4X4. už mám vybraný písty vejfuk aj vim kde to dam vše přebrousit a přeleštit!no a nakonec nějaký crazy lak a jestli budou finance a bůh dá tak Bi-turbo! To je muj sen!potom by se možna zdařil utok na metu pod 10sekund. :twisted:

26.11.07, 18:25

Příspěvek 
Stipl píše:
Zatím není co dávat do garáže zde máte jenom škodovky a já zatím vlastním jen audi 80 a tu stavbu co sem stavěl tak to byl Golf III VR6 2.8!hodně mi tam kluci radili i při koupi auta takže mám s něma good skutečnosti!ale bohužel golfa sem prodal skoro po dvou tydnech par věci sem tam vyměnil jako manžety homo klouby ložiska cimeringy svíčky filtry a přišel zájemce!!tedkom chcu na jaře jet pro dlašího a doufám že se zadaří a narazím na 4X4. už mám vybraný písty vejfuk aj vim kde to dam vše přebrousit a přeleštit!no a nakonec nějaký crazy lak a jestli budou finance a bůh dá tak Bi-turbo! To je muj sen!potom by se možna zdařil utok na metu pod 10sekund. :twisted:

na čtvrt míle pod deset sekund s naftou ??? tak to promiň, ale když to neudělal cecil, tak teda neim....

26.11.07, 22:48
Profil ICQ

Příspěvek 
jestli myslíš cecila od bezoušky tak to nevim proč by to on neměl dát!je hodně na řidiči a také na rozsáhlosti úprav!jo a kde píšu že to chu dát s naftou!?????Jak sem říkal chcu dát do toho golfa bi-turbo+kované písty,větší ventily,laděný výfuk,dobrou jendotku atd.uprav je mnoho ale hlavní aby to bylo co nejlehčí uvažuji i o závodní nádrži na benzín která má nádrž jen na pár litrů a taky kvalitní obutí!znám borce co má hodnu 1.6 a je držitelem českého rekordu tak kde je ten tvuj cecil?

27.11.07, 18:30

Příspěvek 
Ondras83 píše:
Stipl píše:

na čtvrt míle pod deset sekund s naftou ??? tak to promiň, ale když to neudělal cecil, tak teda neim....

Jakou naftu? vždyť o žádnej nepíše a VR6 je benzín

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

27.11.07, 18:44

Příspěvek 
Kristensen píše:
Ondras83 píše:
Stipl píše:

Jakou naftu? vždyť o žádnej nepíše a VR6 je benzín

nj kur*a...tak to já myslel že to je nafta...tak to sorry, no a cecil dával něco kolem 13 vteřin na 1/4 míle....ale z nuly na sto 2,7 vteřiny...to bylo prostitutka zrychlení...:D:D:D:D:D ještě jednou sorry za tu VR6tku

27.11.07, 18:49
Profil ICQ

Příspěvek 
tohle udělá 0-60 mph (cca 100 kmh) za 0.97s :))
(akorát to autor nějak nedotáh s brzdama, spíš se mrkněte na ostatní videa, která jsou už normální)
http://youtube.com/watch?v=xfVX71YqPuQ

27.11.07, 19:02

Příspěvek 
Nevím jak je na tom cecil ale srovnejte váhu dvoulitrového mitsubishi s kompletním interierem a Maratovu Hondu 1.6 s turbem pohonem všech kol nabroušenou jak břitva a odlehčená a vykuchaná do maxima!myslím že cecil má původní interier toho možna tršoku brzdi ale zase je namakanej to se musí nechat.Ale já fandím maratovi!

28.11.07, 21:07

Příspěvek 
Stipl píše:
Nevím jak je na tom cecil ale srovnejte váhu dvoulitrového mitsubishi s kompletním interierem a Maratovu Hondu 1.6 s turbem pohonem všech kol nabroušenou jak břitva a odlehčená a vykuchaná do maxima!myslím že cecil má původní interier toho možna tršoku brzdi ale zase je namakanej to se musí nechat.Ale já fandím maratovi!

tjn...já sem se o marata nezajímal no, jj ten cecil má origo interiér, taky když sem poprvé slyšel o Maratový Hondě...to sem fakt čuměl ja péro....

29.11.07, 17:55
Profil ICQ

Příspěvek 
To je o tom kdo a jak daleko dokáže zajít!ale znm týpka ten má audinku tedkom nevím jakou přesně a ptal sem se ho co tam má přesně za upravy a borec říkal jenom turbo pár chladičů písty vyfuk a vetil plus nějaký good soft!a kolik ti to dává ptal sem se!.. a jenom 500PS mi odpověděl.to mám jako reklamní trhák jinak doma mám i něco lepšího!

29.11.07, 19:37
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další